ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
VISITA GUIADA

GIMCANA EN EL PARK GÜELL
GIMCANA EN EL PARK GÜELL

Si vols conèixer el Park de Güell de forma diferent, aprendre coses sobre la seva història i descobrir detalls que no coneixies, apunta't a aquesta gimcana cultural!!! 

És una visita guiada en família, on després d'unes breus explicacions als diferents espais, el grup familiar haurà de buscar algunes imatges, respondre a preguntes i fer proves per demostrar qui coneix millor l'obra que va realitzar Antoni Gaudí. 

Punt de trobada: Durant la setmana de la gimcana ens posarem en contacte amb vosaltres per a dir-vos el punt de trobada, recordar-vos l'activitat i explicar alguns temes sobre aquesta.

TOTS ELS GRUPS PARTICIPANTS TENEN UNS OBSEQUIS I ELS NENS TENEN DIPLOMES PER PARTICIPAR. 

 

PREUS:

Preu: 12€ els nens de 7-12 anys, 15€ adults a partir de 12 anys (despeses de gestió no incloses), el preu inclou l'entrada en el Park Güell. Els nens menors de 6 anys son gratuïts però han de comprar la seva entrada per poder accedir al Park Güell.

SI NO US PRESENTEU EL DIA ESCOLLIT, PERDREU ELS DINERS DE LA RESERVA. SI FINALMENT LA GIMCANA NO ES POT REALITZAR PER MANCA DE GRUPS, US RESERVAREM UNA ALTRE DATA.


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
BERRIZ ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons