ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

OS BONECOS DE SANTO ALEIXO EN SANTA COLOMA DE GRAMENET
Os Bonecos de Santo Aleixo en Santa Coloma de Gramenet
Os Bonecos de Santo Aleixo a Santa Coloma de Gramenet Os bonecos de Santo Aleixo actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet els pròxims dissabte 16 i diumenge 17 de novembre de 2019 a les 21:00 hores i 12:00 hores respectivament. Les titelles de Sant Aleixo, propietat del Centre Dramàtic d'Évora, estan entre els titelles més antics d'Europa. Procedeixen del poble portugues d'Alentejo i la seva referència més llunyana data del 1798. Són una de les expressions artístiques més conegudes i apreciades del seu país. Es tracta de titelles de vareta manipulats des de dalt, a semblança de les grans titelles del sud d'Itàlia i del nord d'Europa, però molt més petits (entre 20 i 40 cm), estan fets de fusta i suro i el seu vestuari permet identificar els personatges de la història. Els textos, transmesos oralment, són una fusió entre la cultura popular i l'escriptura erudita. L'acurada il·luminació de l'escena s'aconsegueix amb llums d'oli i la música (guitarra portuguesa) i les cançons són interpretades en directe. La seva improvisació amb el públic i la penombra de la sala, aconsegueixen una atmosfera que sembla procedir de segles enrere. La seva manipulació pertany a una "família" constituïda per actors professionals que garanteixen la permanència de l'espectacle i asseguren la seva continuïtat.     Entrades per Os Bonecos de Santo Aleixo al Teatre Josep María de Sagarra Les entrades per Os Bonecos de Santo Aleixo a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 10 euros + despeses (dissabte)  i 8 euros + despeses (diumenge) de gestió.  ¡No et quedis sense entrades!  

Probablemente te interese mucho...
As nubes chegan. Chove. Sae o sol. A natureza esperta para encherse de cores. Ao amparo dos paraugas atoparemos agocho, baila... (leer más)
El que se va nunca se va del todoDaniel, escritor gallego emigrado a Madrid, vuelve a la tierra después de la muerte de su pa... (leer más)
Fechas del espectáculo
Noviembre
Sábado
Teatre Josep Maria de Sagarra
20:00 H
Santa Coloma
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
Ruta "Y también ellas: grandes mujeres en la historia de Sevilla" IIª parte Arenal - Santa Cruz Tras el éxito de las visitas nocturnas de este verano, te ofrecemos un nuevo rec... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons