ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

EL METGE DE LAMPEDUSA EN SANTA COLOMA DE GRAMENET
El Metge de Lampedusa en Santa Coloma de Gramenet
El Metge de Lampedusa a Santa Coloma de Gramenet El Metge de Lampedusa actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 5 d'octubre de 2019 a les 21:00 hores. El Metge de Lampedusa és en Pietro Bartolo, ell és lúnic metge que viu permanent a aquesta illa. L espectacle parteix de Llàgrimes de sal, un llibre que narra la historia daquest doctor a Lampedusa, explica diverses histories i anècdotes que ha viscut durant els últims 26 anys a lIlla intentant salvar a tots els emigrants que hi arriben. Xicu Masó es posa a la pell del doctor Bartolo per explicar i per fer-nos entendre la necessitat real que hi ha de que aquesta catàstrofe arribi al màxim de gent possible.  Des de la seva consulta ens explicarà històries que ell desgraciadament ha hagut de viure en primera persona.  En els últims 20 anys han arribat més de 400.000 demigrants i es calcula que uns 15.000 malau-radament han perdut la vida intentant arribar a Europa. I és que quan parlem demigrants costa donar-los una identitat, consi-derar-los persones i no xifres. És per això que el doctor Bartolo no en vol parlar de xifres, vol parlar de persones, persones reals, que ell ha conegut amb nom i cognom, i que probablement no oblidarà mai.     Entrades per El Metge de Lampedusa al Teatre Josep María de Sagarra Les entrades per El Metge de Lampedusa a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió.  ¡No et quedis sense entrades!  

Probablemente te interese mucho...
LUDO CIRCUS
Premio Fetén 2018 al Mejor Espectáculo, Ludo Circus Show es un delicioso montaje diri... (leer más)
BARAKALDO
Jesús Gutiérrez - Hitzaldi dramatizatua (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
¿Por qué contratar un Free Tour si vienes a Toledo? Sólo tienes que pasear por las principales ciudades de España y Europa (como Toledo) para encontrarte, en sus plazas principales o at... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons