ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

MEDUSA
Medusa
Medusa a Castelldefels L'obra Medusa al Teatre Plaza de Castelldefels el divendres 30 de novembre de 2018 a les 21:00 hores. El viatge d'un fotògraf que retrata les vergonyes d'una Europa en construcció en un muntatge poètic i colpidor que va ser reconegut amb el Premi Quim Masó 2016. La Virgueria i Pablo Ley adapten la novel·la homo"nima de Mene"ndez Salmo"n sobre el cineasta, foto"graf i pintor Karl Gustav Friedrich Prohaska, observador privilegiat de les atrocitats del segle XX. L"aproximacio" a aquest artista planteja dues preguntes: es pot viure sense ideologia" Es pot mirar amb impunitat" Un tràveling vertiginós, en el temps i l"espai, que recorre no només l"entranya del ferotge segle xx, la crueltat del qual Prohaska s"obstina a retratar, sinó el mapa complet de la vergonya humana. SERVEI D'ACOLLIDA Durada espectacle:  1 hora i 40 minuts Interpretació: Pepo Blasco, Patri"cia Bargallo", Isis Marti"n, Sergi Torrecilla Adaptació: Pablo Ley Direcció: Aleix Fauró i Isis Martín Idioma: català Producció: Premi Quim Maso" 2016, Teatre Nacional de Catalunya i la Virgueria.     Entrades per Medusa al Teatre Plaza Les entrades per Medusa a Castelldefels tenen un preu de 12" + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!  

Probablemente te interese mucho...
JUAN MAYORGA
César Sarachu, Elena Rayos, Daniel Albadalejo (leer más)
Playoff en Vigo VENRES 22 DE FEBREIRO, 21 HORAS Compañía: La Joven Compañía Xénero: teatro contemporáneo Autoría: Marta Bucha... (leer más)
"66 EJERCICIOS DE ESTILO" (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons