ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
ARTES ESCÉNICAS

LA ZANJA A L'HOSPITALET
La Zanja a L'Hospitalet
La Zanja a L'Hospitalet L'obra La Zanja passarà per L'Hospitalet el pròxim diumenge 18 de novembre de 2018 a les 19:00 h. Dramatúrgia: Diego Lorca i Pako Merino Direcció: Diego Lorca i Pako Merino Intèrprets: Diego Lorca i Pako Merino Oro. ¿Que tendrá este metal tan inutil en si mismo para ser más querido que los hombres que lo extraen y poseen su valor? (Text del guió) El tècnic duna multinacional minera es enviat a Sudamèrica pe a negociar la instal·lació duna explotació dor. Aquest fet modifica la realitat de la comunitat local. Les ambicions, oportunitats i conseqüències de la implantació de la mina marcan el futur delpoble i les relacions entre veïns. Barrejem temporalment aquest present amb larribada de Francisco Pizarro al territori de lactual Perú al 1532 i la seva trobada amb el darrer rei Inca Atahualpa. Setze anys de Titzina teatre en que Diego Lorca i Pako Merino han marcat un segell propi: un treball de periodisme antropològic dentrevistes i convivències. Investigant en la vida daltres persones i tocant realitats sovint desconegudes per posar damunt lescenari allò més destacat de leser humà, des dun punt de vista còmic, irònic i tràgic a la vegada. Una manera de fer que ja sha definit com lestil Titzina. Espectacle en castellà. Durada: 90 min   Entrades per a La Zanja al Teatre Joventut Les entrades per l'obra La Zanja a L'Hospitalet tenen un preu de 20 + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!  

Probablemente te interese mucho...
EL TERRAT
Alberto San Juan se embarca en este monólogo en el que, con ironía y ácido humor, hace un análisis descarnado de la actual si... (leer más)
GLUGLU PRODUCCIONES
Gurutze Beitia y Julian Jantzi protagonizan esta divertida y romántica comedia. En la sala de espera de una clínica de insemi... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
BERRIZ ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons