ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

LAS AMÍGDALAS DE MIS AMÍGDALAS SON MIS AMÍGDALAS
Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas
Luis Piedrahita (A Coruña, 1977) és humorista, escriptor, director de cinema i il·lusionista. Després dels onze anys d'èxit presentant els seus espectacles per Espanya i Llatinoamèrica, ara presenta la seva nova proposta: Les amígdales de les meves amígdales són les meves amígdales. Un títol que només podria haver sortit de la seva ment. Un text intel·ligent que reivindica la imaginació i l'humor més proper a la poesia. L'humor dels petits objectes. Luis Piedrahita puja als escenaris per demostrar que l"humor és un arma de construcció massiva. L"espectacle ens ensenya que la vida és com un hotel,  un lloc en què hi estaràs poc temps i has d"endur-te tot el que puguis. El seu humor, reconeixible i quotidià, ens ajuda a desactivar l"enveja, l"egoísme, la desconfiança.... Luis construeix un món en què totes aquestes misèries continuen existint però, lluny de generar patiment, generen les riallades més alliberadores. Piedrahita reflexiona al voltant de les esponges de bany, les arnes, els ascensors, els hotels... i hi troba paral·lelisme inevitable entre aquests objectes i l"ànima humana. Ens convida a acompanyar-lo durant gairebé hora i mitja d'espectacle, de riures i emocions, sense més artificis que la seva personalitat, la seva veu i el seu cos. D'aquest espectacle s'ha dit que és una de les obres més enginyoses, brillants i poètiques del segle XXI. És cert però que qui ho ha dit és el propi Piedrahita.

Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
¿Por qué contratar un Free Tour si vienes a Toledo? Sólo tienes que pasear por las principales ciudades de España y Europa (como Toledo) para encontrarte, en sus plazas principales o at... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons