ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
REUNIONES Y FIESTAS

FESTA SOLIDÀRIA NARA
Festa solidària Nara

BERENAR, TALLER INFANTIL, MÚSICA I ANIMACI"!

No ha canviat que hi ha persones que es troben en situació de pobresa, famílies les quals els seus recursos són limitats o insuficients. 

A Catalunya, el grup dedat amb un risc a la pobresa més elevat és de les persones menors de 18 anys. D'aquests, un de cada tres, viu en situació de pobresa i un de cada quatre pateix fracàs escolar. Malgrat formar part del club de països amb un Índex de desenvolupament humà més elevat, tenim el doble de fracàs escolar que la mitjana europea.

Per aquest motiu, oferim una trobada familiar, un petit gran concert i una sorpresa per a totes les edats en homenatge a la infància.

Realitzem aquest acte per becar els nostres serveis i arribar a infants que es troben situació de vulnerabilitat social i risc.

Lluitem per a la igualtat doportunitats, perquè aquests infants no es trobin amb dificultats afegides quan tenen dificultats daprenentatge. Són nens i nenes que no només necessiten atenció psicopedagògica, sinó que la seva situació els exclou de les oportunitats i els condemnen a fracassar també a nivell escolar. La bona notícia és que ho podem evitar. 

Gràcies per creure, com nosaltres, que els petits poden viure en un món més coherent, més solidari i afectuós.

 

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
BERRIZ ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons