ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

SA GALERA.LANTIGUITAT A LA MEDITERRÀNIA:TRENCACLOSQUES ROMÀ
SA GALERA.LANTIGUITAT A LA MEDITERRÀNIA:TRENCACLOSQUES ROMÀ
Sa Galera. Més de 4.000 anys dHistòria LAjuntament de Palma presenta, en collaboració amb lAssociació dAmics de na Galera, lexposició Sa Galera, més de 4.000 anys dhistòria a la sala dexposicions temporals de Can Balaguer, del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019. Lexposició estarà acompanyada dun seguit dactivitats complementàries amb les quals es vol arribar a tota la ciutadania, dins les quals cobren especial importància els programes educatius. Per aquest motiu sha elaborat un programa educatiu on coexisteixen la cultura talaiòtica, amb el món púnic i el món romà. Pel que fa al format de les activitats, proposam vuit tallers familiars adreçat a famílies, deu visites-tallers adreçades a escoles, així com un programa de visites escolars, a concertar a través de PalmaEduca   Taller dissabte 2 de març de 2019, a les 12 h LANTIGUITAT A LA MEDITERRÀNIA: TRENCACLOSQUES ROMÀ  Els mosaics romans són una de les representacions artístiques més emblemàtiques del món antic. Avui dia els podem trobar decorant algunes esglésies, juntament amb les gures religioses. A Mallorca, en tenim un exemple a la basílica de Son Peretó (s. V-VII dC) de Manacor. Seguint lexemple romà, els mosaics també han perdurat en un ús més prosaic com a element decoratiu en moltes piscines i jardins de lilla. En aquesta ocasió, i coincidint amb la festivitat de les Illes Balears, es podrà reproduir un fragment del mosaic de la basílica de Son Peretó. Durada: 1 hora Organitza: Aldarq Sa Galera. Més de 4.000 anys dHistòria Del 18 de desembre de 2018 al 15 de juny de 2019 Horari de lexposició   De dimarts a dissabte, de 10 a 19 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 hEntrada gratuïta 

Probablemente te interese mucho...
BOCADILLO | OGITARTEKOA (leer más)
Final Superliga Orange League Of Legends en Sevilla Ven a disfrutar de la Final Superliga Orange League Of Legends en Sevilla... (leer más)
SinopsisUn grupo de amigos que se reúnen para comery beber juntos acaban generando una suerte de"pacto común"que les lleva de... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons