ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

CAMINEM PER TU, POL!
Caminem per tu, Pol!

Caminem per tu, Pol!

* 6 de maig de 2018 a Sant Miquel dOlèrdola.

* lloc de trobada: davant del restaurant El Conill

* hora concentració: 09:00 h, hora sortida: a partir de les 09:00 h

Caminada solidària circular, des de Sant Miquel, passant pel castell dOlèrdola. El recorregut podrà ser de 8 / 12 km. Es preveu una participació de 500 persones.

En finalitzar, cap a les 13h, es procedirà a la inauguració del Parc Pol Masip, iniciativa dels seus amics dOlèrdola, recolzada per lAjuntament,  que van recollir signatures per a fer-ho possible. A continuació hi haurà un vermut per a tots els participants amb diverses actuacions esportives i musicals.

Qui desitgi continuar amb nosaltres, cap a les 14:30 h, podrà participar dun dinar solidari al local social de Sant Miquel. (Inscripcions amb dinar: fins al 4 de maig o agotament de les places). També es preveuen diverses actuacions musicals.

El 100% del guany de les inscripcions serà a benefici del laboratori dinvestigació del càncer infantil de lHospital Sant Joan de Déu.

El càncer infantil és molt  diferent al dadults, no es pot prevenir i la recerca és la única via per avançar. LHospital Sant Joan de Déu disposa dun laboratori dinvestigació format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades dentitats, persones solidàries i esdeveniments solidaris, com aquesta caminada.

Volem que aquesta caminada, que aquest any ja serà la segona, sigui un homenatge a tots els nens que han lluitat i que ara no hi son, als que estan lluitant, i als que en un futur hauran de lluitar!!!.

Especialment volem dedicar aquest esdeveniment al nostre fill Pol, que ara fa dos anys ens va deixar,  en homenatge a la seva valentia, la seva força i al seu llegat de vida. Sempre estaràs present entre nosaltres!! 

Si no pots participar a la caminada, però vols collaborar-hi, compra tantes entrades "DORSAL 0" com vulguis.

Per a més informació: https:www.facebook.com/events/1465514000241248/?ti=icl

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.


Probablemente te interese mucho...
* 7 d'abril de 2019 a Sant Miquel dOlèrdola * lloc de trobada: davant del restaurant El Conill * hora concentració: 09:00 h, ... (leer más)
22:15· Sala 1 · Navidad, oscura Navidad.El día de la bestia (Álex de la Iglesia, 1995). Int.: Álex Angulo, Armando De Razza, ... (leer más)
17:30· Sala 1 · Filmoteca Junior / Todo Scorsese. La cámara historicistaLa invención de Hugo (Hugo, Martin Scorsese, 2011). I... (leer más)
aller de pan y masa madre sin gluten. Realizaremos diferentes panes con harina sin gluten. Explicaremos como realizar tu mix ... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la c... (leer más)
Ver entradas
Viajes
Filarmónica del Elba en Hamburgo: Visita guiada y acceso a plaza (sin conciertos)La Filarmónica del Elba es uno de los recintos culturales más importantes de la ciudad de Hambu... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons