ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
OTROS

CAMINEM PER TU, POL!
Caminem per tu, Pol!

Caminem per tu, Pol!

* 6 de maig de 2018 a Sant Miquel dOlèrdola.

* lloc de trobada: davant del restaurant El Conill

* hora concentració: 09:00 h, hora sortida: a partir de les 09:00 h

Caminada solidària circular, des de Sant Miquel, passant pel castell dOlèrdola. El recorregut podrà ser de 8 / 12 km. Es preveu una participació de 500 persones.

En finalitzar, cap a les 13h, es procedirà a la inauguració del Parc Pol Masip, iniciativa dels seus amics dOlèrdola, recolzada per lAjuntament,  que van recollir signatures per a fer-ho possible. A continuació hi haurà un vermut per a tots els participants amb diverses actuacions esportives i musicals.

Qui desitgi continuar amb nosaltres, cap a les 14:30 h, podrà participar dun dinar solidari al local social de Sant Miquel. (Inscripcions amb dinar: fins al 4 de maig o agotament de les places). També es preveuen diverses actuacions musicals.

El 100% del guany de les inscripcions serà a benefici del laboratori dinvestigació del càncer infantil de lHospital Sant Joan de Déu.

El càncer infantil és molt  diferent al dadults, no es pot prevenir i la recerca és la única via per avançar. LHospital Sant Joan de Déu disposa dun laboratori dinvestigació format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades dentitats, persones solidàries i esdeveniments solidaris, com aquesta caminada.

Volem que aquesta caminada, que aquest any ja serà la segona, sigui un homenatge a tots els nens que han lluitat i que ara no hi son, als que estan lluitant, i als que en un futur hauran de lluitar!!!.

Especialment volem dedicar aquest esdeveniment al nostre fill Pol, que ara fa dos anys ens va deixar,  en homenatge a la seva valentia, la seva força i al seu llegat de vida. Sempre estaràs present entre nosaltres!! 

Si no pots participar a la caminada, però vols collaborar-hi, compra tantes entrades "DORSAL 0" com vulguis.

Per a més informació: https:www.facebook.com/events/1465514000241248/?ti=icl

Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión.


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons