ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MUSICALES

Sau 30 Llançà
El 31 d'Octubre del 1987, SAU feia la seva primera actuació a les Tallades, a Vilanova de Sau (Osona) i allà començava un viatge que els va portar a ser el grup de pop rock català més important i internacional de tots els temps. Aquest viatge, finalitzava la matinada del 13 de febrer de 1999, amb la mort del seu cantant Carles Sabater, després d'un concert. Durant els seus 12 anys dexistència, SAU va assolir un èxit inqüestionable, que els va portar a ser una de les bandes catalanes que més discos ha venut en tota la seva història i a tenir un públic que, tot i la desaparició del grup, encara a dia d'avui es manté fidel.  El 31 doctubre de 2017, es compleixen 30 anys del primer concert i per tant de la creació de SAU. És per això que a partir de la tardor de 2017 i durant el 2018, es celebren diferents iniciatives per commemorar aquest 30è aniversari. Entre ells, la sortida d'un nou disc en directe, titulat Una nit al teatre, enregistrat durant la gira de SAU amb el mateix nom l'any 1995. Però entre els diferents actes promocionals i ha un plat fort.  Dues dècades més tard, torna als escenaris tot lequip que va formar part de SAU  SAU30, és el projecte que retornarà als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot lequip que formava part de la popular banda Osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, lestructura que els va convertir en un dels grups més importants de lescena catalana, realitzaran una PETITA I ÚNICA GIRA que es presentarà oficialment el 7 de març, a la gala dels Premis Enderrock a lAuditori de Girona, on es farà un reconeixement a la trajectòria de SAU.
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Pause&Play ofrece esta actualización online del clásico juego Trivial. Una velada inlvidable con juegos de preguntas en esta cadena especializada en el ocio. Una forma diferente de disf... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons