ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MUSICALES

FETUS PRESENTACIÓ OFICIAL DEL DISC "TERRA CUITA"
Fetus presentació oficial del disc "Terra Cuita"
Després de debutar amb Lepicentre del fangar (2017), Fetus emprèn el segon assalt amb Terra cuita, nou vinil i CD que recull 12 cançons de punk de garatge urgent on la dicotomia Barcelona-Empordà salta a la palestra amb totes les arestes possibles. Amb el nucli dur de la banda configurat entorn dAdrià Cortadellas i Telm Terradas, Fetus confia de nou en la producció de Joan Colomo i el mastering de Victor Garcia. Per la portada sha apel·lat a lil·lustrador Roger Pelàez. I en la nòmina de col·laboradors hi trobem Guillem Caballero (els Surfing Sirles), Genís Bou (The Gramophone Allstars) i lescriptor Adrià Pujol Cruells, que signa un rodolí màgic: Si em convides a un brunch, acabarem als punys.  I és que en el nou disc de Fetus cada cançó aporta una frase daquelles per fer-ne una samarreta. Mori el llop, mori el pastor. Ara toca trencadissa, recollir el que heu sembrat i el puny alçat. La contrassenya és arrauxada: és la civada i el combat. Som la pols que va a lera. Tot el vi que ens corre per les venes és batec, crim i amistat. Volem blat al sac i ben lligat. I caldria afegir-hi clucades dull a la sardana lEmpordà, a Lluís Llach i a lHereu Escampa. No acabaríem mai. En tot cas, lobjectiu de tot plegat seria, resumint, el de sempre: Volem xafar-ho tot.

Probablemente te interese mucho...
El artista Manuel Martinez Moncadita nos trae un concierto con algunos de sus temas propios y versiones actuales de flamenco/... (leer más)
Ingrid Cusido es invitada regularmente en series de recitales en Europa y otros paises. Ella cuenta con un gran repertorio qu... (leer más)
Disfruta de lo mejor de Armin Van Buuren en directo y compra ya tus entradas Armin Va... (leer más)
SAN JORGE DE SES SALINES
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
La Mezquita-Catedral de Córdoba es sin duda una de esas joyas cuyo valor trasciende lo material, quedando fijo en nuestra retina como uno de los símbolos arquitectónicos de esc... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons