ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

XICS'N'ROLL DESCOBREIX A AC/DC AMB SIN CITY A TERRASSA
XICS'N'ROLL Descobreix a AC/DC amb SIN CITY a Terrassa
Diumenge 18 de novembre de 2018, a les 11:30 h. Nova Jazz Cava   Les Cases de la Música presenten XicsnRoll un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.   Aquesta és una aposta innovadora que sha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió dinteressos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència dun presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes. ----------------   Sin City, la banda tribut a AC/DC. Un espectacle enèrgic, una oportunitat per a viure la música d'AC/DC en directe i conèixer l'essència d'aquesta llegendària banda. Dedicat a la memòria de Bon Scott, als crits de Brian Johnson, a Phil Rudd, a Cliff Williams i com no als germans Angus i Malcom Young. Per molts anys fent soroll!!

Probablemente te interese mucho...
EURITAN DANTZAN
Tras dos álbumes, 'Fango' (2013) y 'Devastación' (2015), el power-trío gaditano formado por los hermanos Raúl... (leer más)
Pansequito - cante (leer más)
MUSE + COLDPLAY TRIBUTE BY GREEN COVERS EN LOGROÑO   VIERNES 18 DE ENERO DE 2019 BIRIBAY JAZZ CLUB (c/Fundición 4, Logroño) A... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons