ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
MÚSICA

SALVADOR MONZÓ ALMIRALL, PIANO SOLO EN NOTA79 (CLÀSSICA)
Salvador Monzó Almirall, piano solo en Nota79 (clàssica)
SALVADOR MONZÓ ALMIRALL Pianista Sitgetà nascut en el sí d"una família de músics, ha cursat els seus estudis de piano al Conservatori Professional de Música de Badalona sota el mestratge d"Assumpta Coma i Lluís Pérez Molina i al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb Llorenç Rebout. En l"àmbit internacional ha treballat amb pianistes de reconegut renom com Maria Joao Pires, Alan Weiss,Leonid Sintsev, Davitt Moroney, Monique Deschaussées, Luiz de Moura, Roberto Bravo ,Elsa Púppulo i Maria Rosa Oubiña i en el nacional amb Eulàlia Solé , Josep Maria Colom, Miquel Farré, Emmanuelle Ferrer i Narcís Bonet entre d"altres. És Master en pedagogía per a Escoles de Música per la UAB i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona i cal destacar la direcció i gestió del"Escola Municipal De Música Montserrat Almirall de Sitges ,que porta el nom de la seva mare, durant el período 2006-2012. Actualment és Organista titular del Santuari de Nostra Senyora del Vinyet de Sitges i Pianista de l"Orquestra de Cambra de l"Empordà amb el Concert per a Piano i Orquestra nº12 en La M K. 414 de W.A.Mozart. En l"àmbit pedagògic és professor de Piano i Història de la Música a l"Escola Trémolo de Barcelona i de Cant i expresió musical al Col.legi del Teatre de Barcelona.   Obrim portes: 19h Concert: 19:30   Entrades: 15"/19"

Probablemente te interese mucho...
Ensamble Moxos - Bolivia (leer más)
ALABAMA GOSPEL CHOIR
YOU KNOW WHO YOU ARE
La banda neoyorquina ejecuta una suerte de pop rock, bien surtida de guitarras eléctricas y melodías, que remite a los años d... (leer más)
Fechas del espectáculo
Febrero

Domingo
Sala Nota 79
18:30 H
Barcelona
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons