ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

LLIBERT FORTUNY PRESENTA "ELECTRO MÀGIC" A TERRASSA
Llibert Fortuny presenta "Electro Màgic" a Terrassa
Electro Màgic és un Concert/Taller musical del saxofonista Llibert Fortuny on descobrirem elements musicals mitjançant lelectrònica. La participació de la canalla és imprescindible per al bon funcionament del taller. Sempre a partir de cançons populars conegudes per tots els infants. Començarem amb la introducció del Saxo. Explicarem que és un instrument de la família de vent fusta, ensenyarem la canya, embocadura i el cos de linstrument. Després parlarem de les Octaves, i amb un octavador els farem parlar pel micro i veure què són les octaves, per sobre i per sota. Presentem el Joc de Multiplicar o Harmonitzar, ensenyarem que podem mulitiplicar la veu x2. Ensenyarem què és un delay o eco, cridarem com si fossim a la muntanya i veuran com el so rebota. També farem un joc de Loopejar! Els infants improvisaran un tema! Parlarem de la importància de la pulsació, com portar el ritme amb les mans. Presentarem lEWI (electronic wind instrument) un controlador de vent que connectat a lordinador via MIDI, genera instruments virtuals controlats amb laire, com un teclat MIDI però amb vent. Veuran com podem fer el baix, bateria, teclat, beat box i tot allò que volem de manera digital! I moltes altres sorpreses... RECOMANAT PER A INFANTS DA PARTIR DE 3 ANYS Preu: 3 (menors de 3 anys gratuït)

Probablemente te interese mucho...
Fechas del espectáculo
Marzo

Sábado
El Vapor (Espai de creació musical) de la Casa de la Música de Terrassa
11:00 H
Terrassa
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons