ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

GASTRONOMÍA

DESCONNECTA I GALOPA, I ACABA EN UN CHILL-OUT ENTRE VINYES
Desconnecta i galopa, i acaba en un Chill-out entre vinyes

Tenim adrenalina, molta adrenalina!

Cavalcar pels boscos i vinyes de la Zona +500 és la millor alternativa per desconnectar.

Ens trobarem a la masia Cal Figueras, Km0 de la Zona +500, on farem un petit briefing de lactivitat i anirem a conèixer el cavall que ens tocarà per fer un recorregut duna hora entre vinyes i boscos per la Zona +500. A mig recorregut i entre vinyes omplirem una copa del nostre vi negre Bermell maridat amb una taula de formatges per agafar energia i seguir amb el recorregut de tornada a la Masia Cal Figueras. Al Km0 podrem completar ladrenalina del cavall omplint dues copes més! Una del nostre vi blanc El Nou de +500, i laltre del nostre escumós Còdols, maridats també amb productes de proximitat de lèpoca en el nostre chill-out entre vinyes per contemplar al posta de sol. una fotografia que no oblidaràs mai!

La visita inclou:

  • Copa de vi negre Bermell maridat amb taula de formatges entre vinyes.
  • Recorregut a cavall duna hora entre boscos i vinyes.
  • Copa del vi blanc El Nou de +500 i lescumós Còdols maridats amb productes Km0 en un chill.out entre vinyes per contemplar la posta de sol.

Recomanacions:

  • Calçat còmode.:30
  • Durada: 18:00 a 21hrs.
  • Tour garantit per mínim 6 persones.
  • Per grups de Mínim 6 persones ho podem fer el dia i lhora que tu prefereixis personalitzadament!! I podem canviar els cavalls per carruatges 

Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Pause&Play ofrece esta actualización online del clásico juego Trivial. Una velada inlvidable con juegos de preguntas en esta cadena especializada en el ocio. Una forma diferente de disf... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons