ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
MÚSICA

FERRÀN CULLELL, SANTIAGO BLANCO, SERGIO SANDÍ, CONCIERTO A 3
Ferràn Cullell, Santiago Blanco, Sergio Sandí, concierto a 3

Els concerts per piano i orquestra son obres programen poc en concert, donat que és necessària la col·laboració duna orquestra que, en ocasions, pot ser molt voluminosa i cara. Per tant, per disfrutar daquesta música sha desperar sempre que es programi en grans sales.

Per sort, disposem de reduccions orquestals que sovint els mateixos compositors fan per tal que els solistes puguin practicar-les abans danar a lassaig general amb lorquestra. Aquestes reduccions estan fetes perquè un segon piano les pugui tocar i el resultat és sempre molt espectacular. Això fa que es pugui plantejar la possibilitat de programar-ho amb aquesta mateixa formació, que resulta més cambrística i que permet a públics més reduïts disfrutar daquesta música de més a prop.

Els concerts que presentem avui son molt famosos: el concert per a dos pianos i orquestra k.365 de W.A.Mozart i el cinquè concert per a piano i orquestra op.73 de Beethoven, anomenat lEmperador, ambdós en Mi Bemoll Major.

Donat que el concert per a dos pianos de Mozart, tal com indica el nom, te dos solistes, fa que sigui encara més difícil de programar i, per tant, que sigui menys habitual escoltar-lo. Per aquest concert hi haurà tres pianos a lescenari, un central que serà lorquestra i dos laterals que seran els solistes.

Aprofitant loportunitat de tenir tres pianos a lescenari hem triat un arranjament especial per al concert de Beethoven. Ni més ni menys que larranjament fet per el gran pianista, compositor i pedagog del segle XIX Franz Liszt que, amb una traça genial, va arranjar la part orquestal de tal manera que ens és possible reproduïrla amb dos pianos, fent que no es perdi ni un detall de la riquesa tímbrica beethoveniana. En aquest càs els papers canvien; els dos pianos laterals actuaran dorquestra mentre que el piano central serà el solista.

Esperem que puguin disfrutar daquest concert tant poc habitual com espectacular.

 

Programa:

1ª Part:
W.A. Mozart - Concert per a 2 pianos i Orquestra k.365 en Mi Bemoll Major.
Piano 1, Sergio Sandí
Piano 2, Ferran Cullell
Piano 3 (orquestra) Santiago Blanco

2a Part
L.v. Beethoven " Concert per Piano i Orquestra no.5 op.73 Emperador en Mi Bemoll
Major
Piano Solista, Santiago Blanco
Piano 2 i Piano 3, Ferran Cullell i Sergio Sandí.

 

Obrim portes: 19h

Concert: 19:30h

Entrades: 15€/19€


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons