ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

David Amor i Txabi Franquesa en Santa Coloma de Gramenet
David Amor i Txabi Franquesa a Santa Coloma de Gramenet David Amor i Txabi Franquesa actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 14 de desembre de 2019 a les 21:00 hores. David Amor i Txabi Franquesa es pugen junts a l'escenari per primera vegada amb el millor dels seus monòlegs. Un gallec i un "xarnego" que ens explicaran les seves últimes vivències i experiències Si el que busques és plorar de riure, no et penediràs! Un espectacle no recomanat per a celíacs de l'humor i intolerants al riure fluixa. David Amor. Després de molts anys als escenaris de televisió, David Amor té clara una cosa: L'únic reality en el qual pot sortir és "La teva cara em sona", un programa de cançons .... i això que no sap cantar !! ¡Humor fresc amb aquestes dosis de segones intencions gallega que només ell és capaç de donar-li als seus monòlegs.! Txabi Franquesa. Professionalment, se'l considera un artista "polipatético". Toca diversos pals: teatre, cinema i televisió. Encara que tal i com està el tema, pot ser que acabi amb un pal de fregar netejant els vàters de l'estació d'Atocha ... tot i que segons la seva àvia, és el millor còmic del país. I ell la vol com si fos de la família. En quant a la fitxa artistica és stand-up pur i dur, aixi que poqueta cosa ... Deixa-ho amb text original de David Amor i Txabi Franquesa.     Entrades per David Amor i Txabi Franquesa al Teatre Josep María de Sagarra Les entrades per David Amor i Txabi Franquesa a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió.  ¡No et quedis sense entrades!  
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Pause&Play ofrece esta actualización online del clásico juego Trivial. Una velada inlvidable con juegos de preguntas en esta cadena especializada en el ocio. Una forma diferente de disf... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons