ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTE

CICLE IULIA LIBICA D'HISTÒRIA I ARQUEOLOGIA
Cicle Iulia Libica d'història i arqueologia
Un dels objectius del 2019 per part de la direcció del museu és la realització duna nova programació anual pel museu. La programació és un indicador de la seva vitalitat institucional, i reforça la difusió sobre la col·lecció, complementant les límitacions de la exposició permanent. En aquesta programació oferim diverses eines comunicatives per tal de difondre els coneixements relacionats amb la col·lecció, i sobretot ajuda a la fidelització i a la atracció de nous públics. Lactivitat ha dincloure diversos segments, sha de diversificar i ha de generar distints discursos i generar debat, i que a més de ser una eina educativa, també es constitueixi com una alternativa de lleure. Des daquests paràmetres sha establert la programació denguany, on oferim un disseny de la programación variat, que lliga amb la col·lecció arqueològica i històrica de Llívia, i on shi inclouen activitats com conferències, presentacions de llibre, visites guiades, tallers i finalment també, descobrir el patrimoni a través de les TIC. La personalitat daquest cicle encara radica en els tallers darqueologia, una proposta lúdica i cultural que ja fa anys que realitza el museu, i que té molt bona acceptació. Tanmateix, la novetat respecte els tallers és la inclusió, no tan sols dels infants, sinó del públic familiar, on nens i adults comparteixin el temps i aprenguin junts. Daltra banda, oferirem dues xerrades que ens expliquen línies de recerca que es desenvolupen a lentorn del Museu: larqueologia a lentorn del fòrum romà de Llívia, i sobre la Llívia i la Cerdanya medieval, per últim, també presentarem una de les útlimes novetats editorials que volen apropar el públic infantil a la història. Un altre eix del cicle és el patrimoni. Llívia és un municipi amb un excepcional catàleg de béns culturals. El museu és una institució territorial, que busca sortir dels seus murs. Actualment hem dissenyat una nova audioguia que es pot escoltar a través del teu smartphone: Llivart. Per últim, tanquem aquest eix amb la presentació del pla estratègic del museu, el qual ha de constituir un document que fixi les accions prioritàries pels propers anys. Un pla estratègic ha de complir amb la virtut de ser participatiu. Per tant, nosaltres pretenem fer una presentació del pla fet fins ara, fent tot un exercici de comunicació i transparència, com també obrir el pla al debat públic, i que els ciutadans hi puguin fer les aportacions que posterioment seran incloses al pla. El fet descoltar el públic i que aquest pugui fer les seves propostes de forma oral i escrita, és un dels pasos que shan de fer en el pla estratègic, per tal delaborar el document definitiu. Daquesta manera, esperem que tots i totes volgueu participar en la forma de pensar el museu del futur.    

Probablemente te interese mucho...
Conferencia sobre el campo de concentración de Gurs.   De la mano de Josu Txueka nos introduciremos en los albores y en los... (leer más)
CCCB- Exposició Quàntica Lexposició «Quàntica» aporta les claus per entendre els principis de la física quàntica i ho fa a tr... (leer más)
Encuentro para que la muerte deje de ser un tabú en la educación. A la mañana habrá conferencias y coloquio; por la tarde, un... (leer más)
Sesiones de asesoría para participar en Euskaraldia con comodidad tanto para personas belarriprest, como ahobizi, dinamizado ... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
Die Sagrada Familia in Barcelona: bevorzugter EinlassAchtung: Annullierungen sind für Ihre Buchung leider nicht möglichWenn Du in Barcelona bist, darfst Du Dir diese Sehenswürd... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons