ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-festival-sensation-2018
ACTIVIDADES

GIMCANA AUTÒNOMA
GIMCANA AUTÒNOMA

Aquesta és una varietat de gimcana per a realitzar-la vossaltres sols.

Vosaltres podeu buscar lestona, el dia i el moment que us vagi bé amb la vostra família i realitzar pel vostre compte les proves i la recerca de les imatges i del llocs que heu de buscar. 

El material que s'entrega és per a 5 persones!

gimcana amb nens

És una variant de les gimcanes pel barri gòtic i el Born, també es fa una de recerca de dracs i una altre per Castelldefels.

Hi ha dues possibilitats:

  • Enviem el material a casa: dossier de la ruta, mapa, boli, motxilla, premis finals pels nens participants (diplomes, regal, descomptes culturals i les xuxes) i algun altre material necessari per a la realització de la gimcana. Aquesta té un preu de 35€ i sha de reservar amb una antelació de 3 dies per a lenviament.
  • També el podeu rebre via mail: on només tindreu el mapa i el dossier de la ruta i uns descomptes culturals com a premi. Aquesta té un preu de 25€ i es pot reservar en qualsevol moment.

Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
IBARRA SAGARDOTEGIA
En la SIDRERÍA IBARRA SAGARDOTEGI se ha querido retomar la costumbre en Vizcaya de acudir a la sidrería reconstruyendo en Amorebieta un caserío del año 1828 y mantener así la tradición ... (leer más)
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons