ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

GIMCANA AUTÒNOMA
GIMCANA AUTÒNOMA

Aquesta és una varietat de gimcana per a realitzar-la vossaltres sols.

Vosaltres podeu buscar lestona, el dia i el moment que us vagi bé amb la vostra família i realitzar pel vostre compte les proves i la recerca de les imatges i del llocs que heu de buscar. 

El material que s'entrega és per a 5 persones!

gimcana amb nens

És una variant de les gimcanes pel barri gòtic i el Born, també es fa una de recerca de dracs i una altre per Castelldefels.

Hi ha dues possibilitats:

  • Enviem el material a casa: dossier de la ruta, mapa, boli, motxilla, premis finals pels nens participants (diplomes, regal, descomptes culturals i les xuxes) i algun altre material necessari per a la realització de la gimcana. Aquesta té un preu de 35€ i sha de reservar amb una antelació de 3 dies per a lenviament.
  • També el podeu rebre via mail: on només tindreu el mapa i el dossier de la ruta i uns descomptes culturals com a premi. Aquesta té un preu de 25€ i es pot reservar en qualsevol moment.

Probablemente te interese mucho...
Aquesta és una varietat de gimcana per a realitzar-la vossaltres sols. Vosaltres pode... (leer más)
BARCELONA
Con pintura, pegatinas, papeles, crayones, rotuladores y mucha imaginación, crearemos sobre nuestra propia tira de película l... (leer más)
CAMINADA SOLIDARIA F. INICIATIVAS Caminada de 9km per a fer en 2h (1h de pujada i 1h de baixada) fent un recorregut pel Recin... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la c... (leer más)
Ver entradas
Viajes
Filarmónica del Elba en Hamburgo: Visita guiada y acceso a plaza (sin conciertos)La Filarmónica del Elba es uno de los recintos culturales más importantes de la ciudad de Hambu... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons