ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

WORKSHOP

JORNADA FORMATIVA SANO CENTER A BARCELONA
Jornada formativa Sano Center a Barcelona

 

Sano center és una franquícia de centres d'entrenament personal i grups reduïts formada per un equip executiu de consultors de l'esport, experts en assessorament integral de models fitness d'èxit. L'activitat de la franquícia es centra en desenvolupar i optimitzar processos de captació, inducció, formació, seguiment, posada en marxa i control del centres, així com del staff tècnic, oprtimitzat permanentment el nostre Knowhow.

Organitzem aquesta jornada formativa en col·laboració amb Anef per a entrenadors i professionals del fitness i la gestió esportiva que vulguin ampliar coneixements sobre l'entrenament personal i els models de negoci que es generen al voltant del professional entrenador@, nodrint-se de l'experiència dels 32 centres Sano que actualment operen en tot el territori espanyol.

La jornada és teòrico-pràctica amb professionals reconeguts del sector i compta amb una taula rodona per exposar els diferents projectes de negoci que existeixen al sector.

Accés a la borsa de treball del centres Sano Center a Catalunya.

PROGRAMA:

10:00 a 11:00h. Personalitzar l'entrenament. Sensibilitzar sobre la importància de pensar per avançat per garantir els objectius dels clients. Dr. Carles González

11:30 a 13:30h. Actualització de l'entrenament del CORE (teòric-pràctic). Alberto Ortegón

16:00 a 16:45h. La Revolució Boutique al Fitness: el factor humà. Núria Rivas / Iñaki Sorarrain

16:45 a 17:30h. Taula rodona: Com liderar el teu projecte d'entrenament personal: model de negoci d'èxit. Gema Sánchez, Jona Pérea, Julio Sánchez, David Alberca, Paula Vilaseca.

17:30 a 19:00h. Coaching i vendes. Les emocions i les relacions a través del marketing. Generació d'estratègies per connectar amb el client. La importància de la marca. Com convertir-nos en una necessitat. David Alberca

+info: nuria@sanocenter.es

Cartel de la jornada en PDF aquí

 

  


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons