ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

WORKSHOP

 
JORNADA FORMATIVA SANO CENTER A BARCELONA
Jornada formativa Sano Center a Barcelona

 

Sano center és una franquícia de centres d'entrenament personal i grups reduïts formada per un equip executiu de consultors de l'esport, experts en assessorament integral de models fitness d'èxit. L'activitat de la franquícia es centra en desenvolupar i optimitzar processos de captació, inducció, formació, seguiment, posada en marxa i control del centres, així com del staff tècnic, oprtimitzat permanentment el nostre Knowhow.

Organitzem aquesta jornada formativa en col·laboració amb Anef per a entrenadors i professionals del fitness i la gestió esportiva que vulguin ampliar coneixements sobre l'entrenament personal i els models de negoci que es generen al voltant del professional entrenador@, nodrint-se de l'experiència dels 32 centres Sano que actualment operen en tot el territori espanyol.

La jornada és teòrico-pràctica amb professionals reconeguts del sector i compta amb una taula rodona per exposar els diferents projectes de negoci que existeixen al sector.

Accés a la borsa de treball del centres Sano Center a Catalunya.

PROGRAMA:

10:00 a 11:00h. Personalitzar l'entrenament. Sensibilitzar sobre la importància de pensar per avançat per garantir els objectius dels clients. Dr. Carles González

11:30 a 13:30h. Actualització de l'entrenament del CORE (teòric-pràctic). Alberto Ortegón

16:00 a 16:45h. La Revolució Boutique al Fitness: el factor humà. Núria Rivas / Iñaki Sorarrain

16:45 a 17:30h. Taula rodona: Com liderar el teu projecte d'entrenament personal: model de negoci d'èxit. Gema Sánchez, Jona Pérea, Julio Sánchez, David Alberca, Paula Vilaseca.

17:30 a 19:00h. Coaching i vendes. Les emocions i les relacions a través del marketing. Generació d'estratègies per connectar amb el client. La importància de la marca. Com convertir-nos en una necessitat. David Alberca

+info: nuria@sanocenter.es

Cartel de la jornada en PDF aquí

 

  


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons