ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

YO QUERÍA SER UNA CHICA ALMODÓVAR PERO DEJÓ DE TENER SENTIDO
Yo quería ser una chica Almodóvar pero dejó de tener sentido

Dues noies, dues cadires, una nevera i un parell desterilles. Tot ben acomodat sobre el llom duna balena.

Amb la incansable esperança beckettiana de que lanimal es desperti algun dia, les dues protagonistes saixequen cada matí i no fan res més que esperar.

El fet que les protagonistes visquin damunt duna balena adormida és una metàfora perfecte de lanestèsia social que pateix la nostra generació. Som incapaços de mourens perquè el mar és massa gran, les possibilitats són excessives. Volem explicar i endinsar-nos en la incapacitat de decidir, avançar i escriure la nostra pròpia història. La contradicció entre allò que volem, el que tenim, el que desitgem i el que hauríem destar fent, vesteixen una peçcíclica que sempre acaba al mateix lloc.

Un espectacle que reflexiona sobre la inevitable insatisfacció de la raça humana. Una excusa perfecte per aprofundir en les nostres emocions i visualitzar la vida com un joc de recerca constant. El fet que sigui un espectacle cíclic emfatitza el pas del temps com a fenomen previsible i poc estimulant.


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons