ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

 
ORGASMES
Orgasmes

Ens complau tornar a versionar Orgasmes el muntatge de l'obra teatral del dramaturg Dan Israely i la direcció de l'actor Oscar Contreras, enguany amb els actors Roger Pera i Sam Sanchez, els dos de llarg recorregut teatral i televissiu i la colaboració de Joan Pera.Orgasmes arriba a Catalunya l'any 2014 on l'actor i director Oscar Contreras realitza una traducció i adaptació del text. L'obra és un èxit a Barcelona i porta més de tres anys en cartellera. Més de 70.000 espectadors l'han vist. Actualment està en el teatre Club Capitol de Barcelona, i al Pequeño teatre de Gran via a Madrid.

L'obra, des de la seva exitosa estrena a Los Angeles, ha estat representada a Nova York, Hollywood, Beverly Hills i Londres. De la mateixa manera ha tingut èxit en països com Mèxic, Guatemala, Veneçuela, Panamà, Costa Rica, Perú o la República Dominicana, Israel, Alemanya, l'Índia i Argentina.

Lobra, on els dos i únics personatges són un home i una dona, fa una extensa anàlisi de les situacions que acostumen a embolicar, des dels inicis de la nostra existència com a éssers humans, a les relacions entre l'home i la dona. Ràpida, brillant i àgil en els seus diàlegs i monòlegs.

Fugint de molts tòpics en els aspectes menys evidents de la nostra conducta, ORGASMES suposa una intel·ligent comèdia amb un sòlid rerefons psicològic que va més enllà del que pot suggerir el seu títol. Aquesta profunditat és una de les causes per les quals crítics teatrals com Susan Sherman, atorguessin a aquest text un nivell molt més alt que, per exemple, el de l'exitosa "Monòlegs de Vagina", d'Eve Ensler

ORGASMES és una comèdia que tracta les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta des Adan i Eva fins a l'actualitat. Una bona manera de veure que encara que hi hagi una guerra de sexes sempre acaben per ser el millor complement l'un per l'altre.

Orgasmes és una divertida comèdia que ens farà reflexionar. En resum, un autèntic manual d'autoajuda per enfrontar-se als reptes de viure en parella, que no són pocs.


Probablemente te interese mucho...
ARTEDRAMA
La unión de Artedrama, Le Petit Théâtre de Pain y Dejabu ha sido una de las noticias más gozosas del teatro en euskera, con p... (leer más)
Itziar Lazkano (leer más)
BIKOTEATRO
Los actores Mikel Martínez y Patxo Telleria son responsables de algunos de los mejores pasajes del teatro de humor en euskera... (leer más)
BILBAO
Ignacio Nacho (leer más)
BILBAO
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons