ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
ARTES ESCÉNICAS

LLIBRES PER CREMAR A L'HOSPITALET
Llibres per cremar a L'Hospitalet
Llibres per cremar a L'Hospitalet L'obra Llibres per cremar passarà per L'Hospitalet el pròxim divendres 16 de novembre de 2018 a les 21:00 h. D'Amélie Nothomb. Direcció: Blanca Bardagi. Intèrprets: Professor Ramon Vila Daniel Roger Batalla Marina Paula Sunyer Crema allò que has adorat, adora allò que has cremat. Qui no sha preguntat mai quin llibre senduria en una illa deserta? En ple hivern i sense més combustible per cremar, la pregunta que es formulen els tres personatges dins dun pis amenaçat per les bombes i els trets dels franctiradors és tan o més perversa: quin llibre és prou valuós per sacrificar un instant més descalfor? Sols cal tibar del fil perquè les grans preguntes emergeixin de seguida: quant val la cultura? Els principis cauen quan rau la supervivència? Val la pena viure si perdem la humanitat i ens convertim en bèsties? Amb ecos del teatre més filosòfic de Sartre i Camus i el permís del Fahrenheit 451 de Bradbury, Amélie Nothomb teixeix un joc dialèctic monumental, que avança sense embuts pels laberints de la moral i a través dels minotaures de la natura humana, en un text on la ironia i la desesperació revesteixen una paràbola de refugiats de ressonàncies salvatgement i tristament actuals. La ciutat està assetjada i som al pic de lhivern. Al pis del Professor, on es refugien el seu assistent Daniel i la Marina, estudiant dúltim any i amant del Daniel, només un combustible els pot permetre lluitar contra el fred: els llibres. Però no tothom hi està dacord. A mesura que passen els dies i que el fred els tenalla, els principis ètics trontollen i el triangle format pels tres personatges sanirà enterbolint a causa de la gelosia, els interessos, el poder i linstint de supervivència. Espectacle en català   Entrades per a Llibres per cremar al Teatre Joventut Les entrades per l'obra Llibres per cremar a L'Hospitalet tenen un preu de 18 + despeses de gestió. ¡No et quedis sense entrades!  

Probablemente te interese mucho...
TXOTXONGILLO TALDEA (leer más)
PRODUCCIONES OFF
Una comedia romántica y de corte urbano, que habla sobre esas reacciones en cadena derivadas de nuestras decisiones. Un puzzl... (leer más)
TXALO PRODUKZIOAK
Aitziber Garmendia e Iker Galartza protagonizan esta comedia romántica, tierna y divertida al mismo tiempo, basada en una de ... (leer más)
LUTHERAPIA
BARCELONA MADRID A CORUÑA SANTIAGO DE CO...
Juanjo Artero, Juanjo Cucalón, (leer más)
TXINTXAUN KOLEKTIBOA
TXINTXAUN KOLEKTIBOA (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons