ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

LA PASSIÓ D'OLESA
La Passió d'Olesa
La Passió d'Olesa Una representació teatral espectacular, completament adaptada a la tecnologia més puntera i al llenguatge escènic contemporani, on els decorats de grans dimensions conviuen amb els efectes del mapping digital. Tot això, en un dels escenaris més grans dEuropa, amb 30 metres damplada a la part davantera. Amb un text basat en la història més universal, a Olesa de Montserrat shi representa La Passió des de fa gairebé 500 anys.   L'espectacle no és només una gran representació teatral, és un fet cultural en què milers dolesans i olesanes treballen desinteressadament per oferir un producte que no us deixarà indiferents. El text de La Passió dOlesa, que ha estat sempre en català, és obra de Joan Povill i Adserà, poeta i dramaturg, que va actualitzar el text dotant-lo d'una qualitat literària excepcional. La música, del mestre Josep M. Roma, contribueix a augmentar la força dramàtica i a posar lemoció a flor de pell.   La Passió dOlesa compta amb un sistema de subtítols en castellà i anglès durant tota la representació.      

Probablemente te interese mucho...
 No te pierdas el VIERNES 23 de noviembre, a las 20:00 H, en el Teatro Bulevar, OSKARA, de Marcos Morau, con Kukai Dantza. Pr... (leer más)
Entradas a la venta el 31 de enero a las 10h   Argentina en Fuenlabrada La obra Argentina estará el próximo viernes 1 de marz... (leer más)
Explana de Magia presenta : Al Mago e Ilusionista Lionel Gallardo , reconocido internacionalmente , para sorprendernos con su... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la c... (leer más)
Ver entradas
Viajes
Filarmónica del Elba en Hamburgo: Visita guiada y acceso a plaza (sin conciertos)La Filarmónica del Elba es uno de los recintos culturales más importantes de la ciudad de Hambu... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons