ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

ARTES ESCÉNICAS

ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA EN SANTA COLOMA DE GRAMENET
Arma de Construcción Masiva en Santa Coloma de Gramenet
Arma de Construcción Masiva a Santa Coloma de Gramenet Arma de Construcción Masiva actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 21 de setembre de 2019 a les 21:00 hores. Seguint el camí iniciat per Los bancos regalan sandwicheras y chorizos sobre els rastres del franquisme a l'actualitat en una generació jove, aquest cop hem decidit abordar l'educació a Espanya avui, la nostra educació en les seves múltiples facetes. Com ens situa la nostra educació al món i de quina manera ho llegim? L'educació a l'escola, amb totes les reformes educatives i protestes que ha patit el país; l'educació familiar i el nostre entorn; l'educació del món de les imatges, de la música, dels mitjans, de les xarxes. Tot això que ens impacta i "educa". Tots aquells constructes socials i lingüístics que assumim com a propis i validem. José y sus Hermanas, és un col·lectiu de set creadores. Pretenem fer possible l'espectador que estableixi noves correlacions mentre està mirant, que descobreixi que no pot confiar en allò que veu. Tractem d'activar aquesta part que ens obliga a buscar i descobrir alguna cosa nova, a resignificar allò que s'està mirant i dotar-lo així de nous significats.     Entrades per Arma de Construcción Masiva al Teatre Josep María de Sagarra Les entrades per Arma de construcción Masiva a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 10 euros + despeses de gestió.  ¡No et quedis sense entrades!  

Probablemente te interese mucho...
Fechas del espectáculo
Septiembre
Sábado
Teatre Josep Maria de Sagarra
19:00 H
Santa Coloma
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
La Mezquita-Catedral de Córdoba es sin duda una de esas joyas cuyo valor trasciende lo material, quedando fijo en nuestra retina como uno de los símbolos arquitectónicos de esc... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons