ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

QUIMI PORTET A TERRASSA
Quimi Portet a Terrassa

Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet sha convertit en un gènere en si mateix. No és estrany doncs que compti les celebracions de la seva Festa Major dHivern (Quisso Records-Fina Estampa, 2018) per victòries: una gira la de presentació del seu DESÈ àlbum en solitari que ens recorda que el rock pot ser "i amb ell encara és- un vehicle de pensament i catarsi col·lectiva, un so contundent però també delicat, una música en definitiva nascuda per avançar.

Tres setmanes en les llistes de vendes a tot Espanya que publica Promusicae i, si atenem a la reacció de crítica i públic, sensació de clàssic instantani de la seva trajectòria per a un disc on trobem al guitarrista indomable, al mestre de laforisme, al fi estilista de lhumor i al poeta brillant. Tots els perfils dun Quimi Portet en un repertori que, alternat amb temes clau de la seva carrera, es fa directe amb la companyia de Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria). Tot honorant el sortilegi de la música que tot pecat absol, aquesta Festa Major dHivern és el principal leitmotiv dun World Tour que es gaudeix com si fos febrer. Una oportunitat dor per retrobar un autor que, al capdavant de Los Rápidos, Los Burros o El Último de la Fila i com a solista acumula tres milions i mig de discs venuts.


Probablemente te interese mucho...
Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet s"ha convertit en un gènere en si mateix. No és estrany doncs que com... (leer más)
MÁLAGA SAN JUAN DE ALICANTE MURCIA VALEN...
VIGO CÁCERES CUENCA TOLEDO ALBACETE CIUD...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons