ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

LA RESPOSTA
La Resposta
El 4 i 5 de maig a Sallent activem la resposta solidària amb Anna Gabriel. Exiliada forçosament a Ginebra (Suïssa) l'Anna, com la resta d'encausades, continua al punt de mira de l'estat espanyol, via Tribunal Suprem. En un moment d'excepció, amb activistes i càrrecs electes jutjades per la seva activitat política, denunciem la seva persecució i responem amb determinació i claredat lestratègia repressiva de lestat.
 
El grup de suport 'Sallent Respon' i la campanya 'Free Anna Gabriel' us presentem 'La resposta'. Dos dies de música i activitats a Sallent, la vila de l'Anna. Dues nits amb catorze compartint escenari per recaptar fons per la caixa de resistència solidària amb Anna Gabriel. També dedicarem una part dels beneficis a la campanya "Totes som antifeixistes".
 
A més, també hi haurà zona dacampada i activitats dissabte durant el dia.
 
 
 
DIVENDRES 4 DE MAIG. A partir de les 19h
ZOO · SMOKING SOULS · TRIBADE · GOSSOS · AUXILI · YACINE · PIRAT'S SOUND SISTEMA
 
DISSABTE 5 DE MAIG A partir de les 19h
XAVI SARRIÀ · JOAN GARRIGA · PUPIL·LES · EBRI KNIGHT · STROMBERS · JUANTXO SKALARI · EL DILUVI
 
 
 
> ENTRADES
:: ANTICIPADES
· Entrada 1 dia: 15€/20€ solidària
· Entrada 2 dies: 25€/30€ solidària
· Fila zero (si no podeu venir però voleu col·laborar): 15€
 
:: A TAQUILLA
· Entrada 1 dia: 18€
· Entrada 2 dies: 28€
 
La repressió continua. De cap manera a dia davui podem descartar que lAnna no sigui acusada dun delicte de rebel·lió. Mentre duri el processament és possible i probable que lAnna i els altres investigats puguin ser imputats per altres delictes més greus que els actuals, amb penes de fins a 30 anys de presó. Per això, continuem organitzats, denunciant la persecució i responent a cada passa.
 
#FreeAnnaGabriel #FreeThemAll
 

ZONA D'ACAMPADA:
Hi haurà habilitades tres  zones dacampada per a poder dormir a prop de la zona de concerts. Es podrà accedir des del divendres 4 de maig, fins al diumenge 6 de maig.
També hi ha una zona habilitada per a caravanes i / o furgonetes als voltants de la zona de descans. Podreu estacionar-hi sense cap problema.

MENORS D'EDAT:

Els menors que tinguin menys de 16 anys hauran dentrar al recinte amb el seu pare, mare o tutor legal, o bé acompanyat dun major dedat i presentar a lorganització lautorització de menors signada al costat del seu DNI.

Els menors de 12 anys podran accedir de forma gratuïta al festival acompanyats del pare / mare / tutor amb la mateixa autorització que els menors de 16.

Has de descarregar el formulari dautorització de menors aquí, imprimir-lo i que el teu pare, mare o tutor legal el signi perquè puguis presentar-lo a lorganització de La Resposta quan arribis.

+ INFORMACI" A: 
 

 
 
 

Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons