ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

 
LA RESPOSTA
La Resposta
El 4 i 5 de maig a Sallent activem la resposta solidària amb Anna Gabriel. Exiliada forçosament a Ginebra (Suïssa) l'Anna, com la resta d'encausades, continua al punt de mira de l'estat espanyol, via Tribunal Suprem. En un moment d'excepció, amb activistes i càrrecs electes jutjades per la seva activitat política, denunciem la seva persecució i responem amb determinació i claredat lestratègia repressiva de lestat.
 
El grup de suport 'Sallent Respon' i la campanya 'Free Anna Gabriel' us presentem 'La resposta'. Dos dies de música i activitats a Sallent, la vila de l'Anna. Dues nits amb catorze compartint escenari per recaptar fons per la caixa de resistència solidària amb Anna Gabriel. També dedicarem una part dels beneficis a la campanya "Totes som antifeixistes".
 
A més, també hi haurà zona dacampada i activitats dissabte durant el dia.
 
 
 
DIVENDRES 4 DE MAIG. A partir de les 19h
ZOO · SMOKING SOULS · TRIBADE · GOSSOS · AUXILI · YACINE · PIRAT'S SOUND SISTEMA
 
DISSABTE 5 DE MAIG A partir de les 19h
XAVI SARRIÀ · JOAN GARRIGA · PUPIL·LES · EBRI KNIGHT · STROMBERS · JUANTXO SKALARI · EL DILUVI
 
 
 
> ENTRADES
:: ANTICIPADES
· Entrada 1 dia: 15€/20€ solidària
· Entrada 2 dies: 25€/30€ solidària
· Fila zero (si no podeu venir però voleu col·laborar): 15€
 
:: A TAQUILLA
· Entrada 1 dia: 18€
· Entrada 2 dies: 28€
 
La repressió continua. De cap manera a dia davui podem descartar que lAnna no sigui acusada dun delicte de rebel·lió. Mentre duri el processament és possible i probable que lAnna i els altres investigats puguin ser imputats per altres delictes més greus que els actuals, amb penes de fins a 30 anys de presó. Per això, continuem organitzats, denunciant la persecució i responent a cada passa.
 
#FreeAnnaGabriel #FreeThemAll
 

ZONA D'ACAMPADA:
Hi haurà habilitades tres  zones dacampada per a poder dormir a prop de la zona de concerts. Es podrà accedir des del divendres 4 de maig, fins al diumenge 6 de maig.
També hi ha una zona habilitada per a caravanes i / o furgonetes als voltants de la zona de descans. Podreu estacionar-hi sense cap problema.

MENORS D'EDAT:

Els menors que tinguin menys de 16 anys hauran dentrar al recinte amb el seu pare, mare o tutor legal, o bé acompanyat dun major dedat i presentar a lorganització lautorització de menors signada al costat del seu DNI.

Els menors de 12 anys podran accedir de forma gratuïta al festival acompanyats del pare / mare / tutor amb la mateixa autorització que els menors de 16.

Has de descarregar el formulari dautorització de menors aquí, imprimir-lo i que el teu pare, mare o tutor legal el signi perquè puguis presentar-lo a lorganització de La Resposta quan arribis.

+ INFORMACI" A: 
 

 
 
 

Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons