ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

V FESTAPA - EL CERCATAPES DE DIABLES
V Festapa - El cercatapes de Diables
FesTapa La 5a edició del FesTapa organitzat per Diables de Sant Antoni es durà a terme el pròxim dissabte 19 de gener de 2019. L'acte començarà a les 11.30 h al restaurant Es Tastet ubicat al carrer Borrel 72.   Que és el festapa? El festapa és una rua per diferents bars del barri on es podrà degustar una tapa a cadascun d'ells. El recorregut es fa acompanyat d'un grup musical que amenitzarà la trobada i marcarà el recorregut a seguir.    Recorregut: INICI: Es tastet, carrer del Comte Borrell, 72. Restaurant O'xugo, carrer de Tamarit, 127. Glop Cafè, carrer de Floridablanca, 24. Diables, envelat (Jardients de l'Alguer)   Entrades pel V Les entrades pel V FesTapa tenen un preu de 10 euros que inclou 4 tapes i 3 cerveses. La venta d'entrades es tancarà el dijous 17 de Gener de 2019 a la nit. Sempre i quan no s'hagin venut totes les entrades abans.   Condicions i altres coses a tenir en compte: L'entrada només es podrà bescanviar pel tiquet que s'utilitzarà durant el recorregut entre les 11.30 h i les 12.15 h. S'haurà de portar l'entrada impresa o en format digital per poder bescanviar-la pel tiquet. Aquest any el got utilitzat durant el recorregut serà de lloguer per ser més responsables amb el medi ambient. Per aquest motiu s'haurà d'abonar un euro al principi de l'acte, que serà retornat al final sempre que es retorni el got.   Algunes imatges de l'edició anterior:               

Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons