ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

SOLFEJANT 2018 CASSÀ | NEUS MAR I IMMA PRESAS
Solfejant 2018 Cassà | Neus Mar i Imma Presas

Sofejant 2018 | Cassà de la Selva

 

NEUS MAR i IMMA PRESAS

Cromatismes

Tot allò que percebem amb la música provoca en nosaltres un seguit de reaccions emocionals que ens poden portar de la nostàlgia a lalegria en qüestió de segons,  passant per un munt de sentiments possibles. 

Tot allò que percebem a través del color ens aporta missatges i sensacions molt diversos que tenen una gran influència en les nostres emocions ja que evoquen diferents significats, la puresa del blanc, la vida del groc, lesperança del verd, la passió del vermell i quan la llum tenvolta i tot plegat ho vesteixes amb una cançó que thi porta, et trobes immers en Cromatismes.

 Neus Mar i Imma Presas, acompanyades d'Emilio Sánchez, Pep Rius i enric Canada, dos colors de veu molt diferents que s'uneixen per cercar, a cada nota, l'arrel de cada sentiment.

Preu: 8 €


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons