ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

 
ROSS DALY TRIO, FEAT KELLY THOMA & ZOHAR FRESCO
Ross Daly Trio, feat Kelly Thoma & Zohar Fresco

 

Dissabte 24/03

Ross Daly Trio

feat Kelly Thoma & Zohar Fresco

Cinema Esbarjo

22:00h - 10 € / 5 €

 

Ross Daly: lyra, tarhu

Kelly Thoma: lyra

Zohar Fresco : percussió

 

Molts anys abans que aparegués en escena l'anomenada "Música del món", certs individus ja havien entès l'enorme valor i gran varietat de tradicions musicals del món i havien dedicat la seva vida a l'estudi de les mateixes.  Una d'aquestes persones és en Ross Daly. Malgrat la seva ascendència irlandesa, en Ross Daly no encaixa en realitat en cap estereotip ètnic concret ja que al llarg de la seva vida ha visitat i viscut en diferents parts del món i la seva llar durant els últims 35 anys ha estat l'illa de Creta a Grècia. Ross Daly, a una edat molt primerenca, va descobrir que la música era, en les seves pròpies paraules, "el llenguatge del meu diàleg amb allò que percebo com a sagrat".

 

Aquest diàleg el va portar amb el temps a les grans tradicions modals de l'Orient Mitjà, Àsia Central i el subcontinent indi, on finalment va trobar els arquetips musicals que havia estat buscant tota la vida. En aquestes tradicions va trobar música que no era tant sols un mer vehicle d'expressió, sinó música capaç també de portar a hom més enllà del que normalment percebem com els límits d'un mateix amb altres regnes transpersonals d'experiència.

 

Kelly Thoma va néixer al Pireu el 1978. El 1995 sinicià en lestudi de la lira amb en Ross Daly i tres anys més tard començà a viatjar amb ell i el seu grup, "Labyrinth", participant en concerts a Europa, Àsia, Austràlia i els Estats Units . Ha format part de molts projectes amb músics de diferents tradicions d'altres països. Ha llançat dos àlbums amb les seves pròpies composicions: Anamkhara (2009) i 7fish (2014)

 

En Zohar Fresco és un virtuós de molts instruments de percussió i les seves actuacions amb diferents tambors de marc (Bendir, riqq, i Tar) han deixat al públic de tot el món sorprès. Després d'anys de tocar aquests instruments ha desenvolupat tècniques originals que inclouen influències de la música àrab, índia, persa, turca, així com també del Jazz. Zohar Fresco és sens dubte un dels millors i més sol·licitats percussionistes del món, i una estrella en ascens en l'escena internacional.


Probablemente te interese mucho...
AZKUE FUNDAZIOA (BILBAO)
Los jóvenes de entre 12 y 17 años pueden aprender los principios básicos de la robótica estas Navidades en Bilbao. Para ello,... (leer más)
TORREMOLINOS
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons