ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

MALEÏDES LES GUERRES
maleïdes les guerres

diumenge 23/09/2018 / 19.00h
Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)

Guió: Lali Barenys
Música (piano i guitarra): Carles Beltran
Paraules: Lali Barenys
Cant: Namina

Espectacle gratuït dinauguració de la temporada i en commemoració del Dia Internacional de la Pau.


Lactriu Lali Barenys, el músic Carles Beltran i la cantant Namina ens presenten una sèrie de veus "textos i adaptacions que van des dOvidi Montllor o Pere Quart fins a Bob Dylan o Silvio Rodríguez" que mostren la degradació de la condició humana com a conseqüència de la guerra. Reivindiquen la cultura, leducació, la informació i el coneixement com a armes de construcció massives, tot denunciant les guerres  "en les seves diferents formes" des de la rebel·lió, per recordar-nos que lluitar ens fa estar vius i ser més lliures. Lespectacle es presenta com un contínuum de textos i música que mostren les diferents perspectives de la guerra com una vivència traumàtica per lexperiència de les persones que les viuen, i que les aboca a la realitat de lexili, el refugi o la mort.

Durada: 70 min

Més informació:
LINK

Preu: gratuït (cal obtenir invitació per ticketea o a taquilla)


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons