ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

LA VENTANA A L'HOSPITALET
La Ventana a L'Hospitalet
Carles Francino i tot el seu equip seran a L'Hospitalet de Llobregat el proper dilluns 25 de febrer per emetre 'La Ventana' des de l'Auditori Barradas. Coincidint amb la inauguració del Mobile World Congress, Francino i els seus col·laboradors habituals s'aproparan a la ciutat que acull bona part del congrés mundial de mòbils, per fer un programa obert al públic. Demana ja la teva INVITACIÓ!  Quan? Dilluns 25 de febrer de 2019. Obertura de portes a les 15:30h On? Auditori Barradas (Rambla Just Oliveras, 56 L'Hospitalet de Llobregat) Accés lliure amb invitació fins a completar aforament.           Les seves dades seran tractats per SER CATALUNYA per atendre la seva sol·licitud de contacte. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat mitjançant correu postal C. Casp 6, 08010 - Barcelona, aportant DNI o document equivalent, identificant-se com a assistent a aquest esdeveniment, i indicant les dades utilitzades en el seu registre. Per obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades, consulteu la clàusula de privacitat.  

Probablemente te interese mucho...
Fechas del espectáculo
Febrero
Lunes
Auditori Barradas
15:00 H
L'Hospitalet de Llobregat
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons