ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

FESTA EXÒTICA LA BISBAL
Festa Exòtica La Bisbal

L'últim cap de setmana de novembre novament ens espera més potent que mai, la FESTA EXÒTICA de la Bisbal! Enguany amb un cartell de luxe, amb ELS CATARRES i Orquestra Maribel!

Els Catarres tornen a la Bisbal dins la gira de presentació del seu nou àlbum "Tots els meus principis". Acompanyant-los a l'escenàri i perquè els ànims no decaiguin ni un moment tindrem l'actuació de l'Orquestra Maribel. Ja per acabar de rematar la nit, com no podria ser d'una altre forma, els notres Dj's tancaràn la nit amb una sessió plena d'èxits. 

ATENCI":

  • Segons normativa, entrada prohibida als menors de 14 anys. Els de 14 i 15 anys, hauran d'entrar amb el seu pare o mare amb autorització signada. Els pares també hauran de tenir entrada. Els menors de 16 i17 anys, podràn entrar només amb el DNI. NO ES RETORNARAN ELS DINERS DE CAP ENTRADA.
  • Durant l'esdeveniment, si s'abandona el recinte, NO es podrà tornar a entrar fins a la finalització del primer concert.

Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons