ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
OTROS

ENTREGA DELS PREMIS IDEARÀDIO 2018
Entrega dels Premis IdeaRàdio 2018

El dijous 31 a les 12 farem entrega dels guardons de la 4a edició dels premis IdeaRàdio 2018.

El jurat presidit per Jaume Serra (Director de SER Catalunya) i format per Xavier Saisó (redactor desports), Anna Puigboltas (redactora de programes), Carles Peña (productor dinformatius i programes), Ramon Iglesias (Cap dinformatius) i Marçal Sarrats (Cap de programes), ha seleccionat aquests tres programes, entre els 35 projectes finalistes que es van defensar dissabte a lEstudi Toresky. Tots ells van disposar de cinc minuts per explicar i mostrar el seu programa de ràdio.

El veredicte del jurat:

·         · De "La palestra", es destaca loriginalitat i sensibilitat de la proposta que busca combinar cultura i esport, explorant una àmplia diversitat de formats radiofònics i aportant les veus dels experts en cadascuna de les temàtiques triades, amb un especial protagonisme dels elements sonors. Es un programa de Guillem Carreras Costa i Joan Pol Alcaraz Rodergas, estudiants de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra.

·         · I de "Contra tot pronòstic" es destaca lenginy del guió, buscant apropar-se al públic jove a través de lhumor amb els seus mateixos codis i referents. És un projecte de Norbert Palazón Prieto i Albert Ramírez Ricarte, estudiants de la Universitat de Girona.

·         · De "Rumescu" el jurat valora latreviment humorístic de lequip, plantejant un programa dhumor per enriure-sen de la premsa rosa, així com la professionalitat dels seus guions i de la seva posada en escena. És un projecte de Gerard Hugas Serra, Aida Pérez Fita, graduats en Comunicació Audiovisual i Multimèdia a l'ERAM i Roger Gil Barberà, Diplomat en Guió i Realització de programes d'humor per a Ràdio i Televisió a Blanquerna.

A més, el jurat ha concedit tres mencions especials als següents programes, dels que destaca:

·         · De "Els influencers" de Nil Marbà, Anna Sànchez, Clemente García, Roger Argemí, Sergi Cano i Pol Garcia, el jurat destaca la solvència del format i loriginalitat de les seves seccions, així com el dinamisme de lequip.

·         · De "Fem món" d'Iván Olmos i Carla Samon, es valora la voluntat dexplicar rigorosament els conflictes internacionals i apropar-se al públic més jove amb continguts atractius i interactius.

·         · De Vull ser jove el jurat destaca lespontaneïtat i empenta dels seus components i la passió radiofònica demostrada per tots ells, proposant un programa per apropar el mitjà a la seva generació. Lequip està format per Marc Gabernet, Sergi Cano, Aleix Manzano, Layla Zaoui i Anna Pardos, amb edats compreses entre els 16 i els 20 anys.

Finalment, el jurat vol fer un reconeixement especial al programa "Letratados" per voler apropar-se al món de la literatura amb humor. Lequip, format per Pedro Valdenebro i Jairo Martín, estudiants del Máster de Escritura Creativa de la Universidad de Sevilla, van desplaçar-se des de la capital andalusa per participar a la final.

En total shan presentat 60 projectes i prop de 170 persones, la majoria dells estudiants de periodisme i comunicació audiovisual o graduats recentment.

El jurat dels Premis IdeaRàdio vol destacar l'alta participació i la joventut de la majoria dels participants i valora l'alta qualitat d'una bona part dels treballs finalistes, entenent-ho com un símptoma de bona salut per al futur de la creació radiofònica. Lèxit daquesta edició encoratja a l'organització a convocar la cinquena edició i espera que suposi la generació d'oportunitats per incorporar nou talent al sistema de radiodifusió catalana.

 


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
BERRIZ ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons