ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

CCCB-ESTACIÓ BETA-QUÀNTICA I VISUALITZACIÓ DE DADES
CCCB-Estació Beta-Quàntica i visualització de dades
CCCB- Estació Beta - Quàntica i visualització de dades Fer visible linvisible a través del disseny i la sonidificació  Quins són els mites de la física quàntica? Què podem aprendre visualitzant-la? Quina és lescala de lunivers? A què sóna? Quina estructura té la matèria fosca? Com es comporten les partícules quàntiques?  El disseny i les tècniques de sonidificació ens apropen realitats com aquestes, ocultes als nostres sentits, i ens ajuden a imaginar lunivers en totes les seves dimensions. A la sessió coneixerem projectes de visualització de dades que shan dut a terme en el context de lexposició i també daltres exemples interessants ja existents.  A càrrec de: Oscar Marín i Alfonso Pardo Col·laboren PIC Port dInformació Científica i  IFAE Institut de Física dAltes Energies Informació pràctica:  Cal treure el tiquet i ensenyar-lo a l'entrada.  

Probablemente te interese mucho...
Tast de vins naturals a càrrec del viticultor de Cardedeu Pep Pou, del projecte Els Bardissots. Durant 1 hora degustarem dife... (leer más)
A lo largo de mucho tiempo las finanzas han sido esenciales en la vida de las personas. Las finanzas son muy importantes para... (leer más)
Fechas del espectáculo
Septiembre
Miércoles
CCCB
16:30 H
Barcelona
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
Entradas para Las Ventas de MadridVisita la Plaza de Toros de Las Ventas, con audioguía incluida¿Quieres conocer una de las Plazas de Toros más importantes de España? Visita la... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons