ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

OTROS

CCCB-CONFERÈNCIA DE NICCO MELE. INTERNET I POLÍTICA
CCCB-Conferència de Nicco Mele. Internet i política
CCCB-Conferència de Nicco Mele Internet i política: limpacte de la connectivitat radical Quin és limpacte de les tecnologies digitals en la política actual? Nicco Mele, especialista en les relacions entre mitjans i poder polític, serà al CCCB per explicar els canvis que shan produït en el panorama polític i mediàtic global dençà de la popularització dInternet i de les xarxes socials.  Lera digital ha canviat la política. Des de la campanya en línia gràcies a la qual Barack Obama va arribar a la Casa Blanca fins a moviments socials com el 15M, lescàndol de Cambridge Analytica o la mateixa victòria de Donald Trump, fa més duna dècada que les tecnologies de la informació i la comunicació determinen la manera de fer política. Per a Nicco Mele, aquesta transformació sha produït sobretot en la mateixa naturalesa del poder. La proliferació dInternet i les noves formes de connectivitat que afavoreixen les xarxes socials el que ell anomena «connectivitat radical» ha buidat de poder les institucions polítiques tradicionals i lha desplaçat a mans dindividus i dalgoritmes. Aquest canvi en les jerarquies del poder també ha fomentat laparició de nous lideratges de caire populista que estan desafiant la mateixa democràcia. Amb unes institucions polítiques afeblides i una connectivitat radical creixent, quin és el futur de la política?  Informació pràctica: Preu: 3  / Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (educació obligatòria) i jubilats amb Targeta Rosa (Per a les entrades gratuïtes, cal passar per taquilles del CCCB a recollir l'entrada corresponent. Disponibles sempre que hi hagi entrades a la venda).   

Probablemente te interese mucho...
¡¡¡INNDEI, foro de innovación y desarrollo en Educación Infantil, llega a su tercera edición!!!   Con especial atención en el... (leer más)
La sesión de enero de On Topic, el ciclo de contenidos digitales de Etopia Centro de Arte y Tecnología estará dedicada a las ... (leer más)
Sa Galera. Més de 4.000 anys dHistòria LAjuntament de Palma presenta, en collaboració amb lAssociació dAmics de na Galera, le... (leer más)
TORRECINE: IV Festival de cine infantil de animación sábado 16 de febrero de 2019, a las 10:30 H. Casa de Cultura de Torrelod... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la c... (leer más)
Ver entradas
Viajes
El sábado 29 de junio y el domingo 30 de junio Canal de Isabel II abre sus puertas al público para dar a conocer de forma gratuita algunas de sus instalaciones más significativ... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons