ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MUSICALES

UN PASSEIG PELS CLÀSSICS DEL PIANO
Un Passeig Pels Clàssics Del Piano
Carla Álvaro i Laia Bernad presenten un recorregut pels compositors clàssics més importants de la història del piano. Des del Barroc fins al segle XX interpretaran obres de diferents estils passant per Bach, Haydn, Beethoven, Brahms, Scriabin i Albéniz.   BIOS: CARLA ALVARO RODRÍGUEZ Comença els estudis de piano y violí al Conservatori Professional de Música de Riba-roja de Túria. Obté el títol superior de piano al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València amb Mario Monreal. Ha realitzat cursos de perfeccionament dinterpretació pianística i música de cambra amb Joseph Mardon, Guillermo González, Gustavo Díaz-Jerez, Michael Thomasetc. En Düsseldorf realitza classes magistrals amb Sandra Brune i Hans-Marin Schreiber. Ha realitzat concerts com a solista i en formacions de música de cambra en la Sala de Pianos Clemente, Auditori de Torrent, Auditori de Segorbe, Palau de la Música de València, Teatro Olympia de València, Auditorio de León, etc. Aquest any ha realitzat la gravació inèdita de lobra Heiligenstadt per a clarinet i iano de Juan Vercher baix el segell discogràfic Nuestras bandas de Música. Actualment és pianista acompanyant i professora de piano del Conservatori Professional de Riba-roja de Túria i complementa la seua llabor docent amb les formacions de cambra Plus+Quattre Piano Duo i el grup de cambra Lensemble.   LAIA BERNAD GARCIA Comença els seus estudis en la Unió Muiscal de l'Eliana, València, segueix en l conservatori de Llíria i més tard en el de Riba-roja del Túria. Llicenciada en el Conservatori Superior de música de València en l'especialitat de piano, va anar a estudiar a Codarts hogeschool voor de kunsten de Rotterdam a Holanda. Adquireix experiència com a docent en la Societat Coral el Micalet, Sedajazz, Utem a Alboraia, especialitzada en pedagogia musical Willems. Desenvolupa diferent projectes musicals, entre altres activitats culturals com a coordinadora de la Associación Cultural Sincronies, com l'organització de cicle de concerts i el Festival Enviu! Ara segueix la seua activitat docent a més d'investigar al piano en diferents gèneres com a Piano Aquarelle amb la pintora Sandrine Fontanel o el que va nàixer arran de la Residència Artística en Reykjavik, Anatomia Emocional amb la ballarina Ana Rosa Manzanera, i en el quartet musical Jazztamé on combina músiques del món, jazz, música clàssica.   Entradas anticipadas: 8 Entradas taquilla: 10   *Asientos limitados.

Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la c... (leer más)
Ver entradas
Viajes
Filarmónica del Elba en Hamburgo: Visita guiada y acceso a plaza (sin conciertos)La Filarmónica del Elba es uno de los recintos culturales más importantes de la ciudad de Hambu... (leer más)
Ver entradas
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons