ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

 
ALADDIN
Aladdin

diumenge

21/10/2018 / 17:30

 

ALADDIN #ThePopMusical

TEXT I DIRECCI": Dani Cherta

MÚSICA ORIGINAL I LLETRA : Keco Pujol

REPARTIMENT: Miguel Ángel Sánchez, Jordi González, Jana Gómez, Víctor Gómez, Roger Sahuquillo, Pol Nubiala i Júlia Bonjoch.

 

 

Aladdin #ThePopMusical és una versió actualitzada del clàssic de Disney on Aladdin ja no és un lladre que es passeja pels carrers de Bagdad, sinó un jove de Los Angeles que té un grup de música amb els seus amics. És un espectacle ple de coreografies trepidants i temes musicals amb molta força que qüestiona la fama en un món que gira ràpid i busca limpacte mediàtic.

 

Es tracta dun espectacle musical ple de talent i whatsapps, però també de superació, treball en equip i il·lusions que vol fer reflexionar a grans i petits sobre la repercussió que pot tenir la fama a les seves vides.

+ 4 anys

Durada: 70 minuts

Més informació:LINK

 

Preus:

Anticipada: 4 € / Taquilla: 5 €


Probablemente te interese mucho...
Fechas del espectáculo
Octubre

Domingo
Can Massallera Teatre - Sant Boi de Llobregat
17:30 H
Sant Boi de Llobregat
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons