ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

entradas-Black-Friday-ticketea
entradas-Black-Friday-ticketea
MÚSICA

A XUSTIZA POLA MAN D'OVAL DAS MOURAS A TERRASSA 2018
A xustiza pola man d'Oval das Mouras a Terrassa 2018
A xustiza pola man (amb poemes musicals de Rosalia de Castro)   Laura Lorenzo, veu David Fernàndez, guitarra Joana Marcè, flauta Àlex Rodríguez, violoncel Carles Mesa, percussió i acordió   Després de dos anys de la publicació de Rosalia, després d'haver participat en festivals com el Barnasants o l'Acròbates i després d'haver girat per Galícia en dues ocasions, O Val das Mouras presenta nou disc : A xustiza pola man.Un treball més eclèctic, més profund i més reivindicatiu que l'anterior, on la banda de l'Hospitalet de Llobregat segueix posant música als poemes de Rosalía de Castro. Sí, són catalans però canten en gallec, ja sabeu que la música no hi entén de fronteres! A xustiza pola man és un recull de 10 poemes escrits fa més de 130 anys però que tracten temes tan actuals com la injustícia social, l,emigració, l'abandonament de la terra o la frustació. Amb la seva elecció, O Val dos Mouras pretén retre el seu petit homenatge a totes aquelles persones que pateixen les injustícies de la societat en què vivim. Cicle: Altres concerts. Preu:10      

Probablemente te interese mucho...
DELANTERA MÍTICA TOUR
Quique González vuelve a los escenarios para presentar su nuevo álbum, 'Delantera Mítica' (LT Records, 2013). El cantautor m... (leer más)
El compositor y teclista Martin Stepanik, nombre conocido en la escena electrónica y jazzística, comanda desde 1992 este conj... (leer más)
Orquesta Sinfónica Goya (leer más)
Fechas del espectáculo
Diciembre

Domingo
Auditori Municipal de Terrassa
18:00 H
Terrassa
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
BERRIZ ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic





Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons