ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

SONATA A PRAGA D'ARCATTIA COLLAGE TERRASSA 2018
Sonata a Praga d'Arcattia Collage Terrassa 2018
Sonata a Praga Arcattia Collage Quim Térmens, violí Joan Morera, violí Lluís Heras, Violoncel Obres de A. Vivaldi, F. Jiranek, J. Myslivecek, A. Mozart, A. Dvorak i B. Martinu El terme bohemi era utilitzat cap el segle XIX com a referència a la cultura del poble gitano, en aquells moments anomenats bohemis, ja que arribaven de la regió de Bohèmia (Txèquia). Aquest terme comportava referir-se a persones amb una cultura i uns paràmetres diferents a les d'una societat sedentària i burgesa. Una cultura molt ben rebuda per artistes i intel·lectuals... i en aquest sentit la ciutat bohèmia per excel·lència és Praga. Considerada com la ciutat daurada o la ciutat de les cent torres, el seu centre històric és declarat per la UNESCO com a patrimoni de la humanitat. Una ciutat plena d'història i que durant els segles XVII i XVIII va ser una de les capitals musicals europees, un centre musical propi on anaren molts músics i compositors de l'època. Posteriorment, i coincidint amb el nacionalisme del XIX, la música a Praga va arribar al seu punt més àlgid, amb la residència dels més importants músics txecs. Cicle Les Cambres de l'Auditori. Preu 10  

Probablemente te interese mucho...
Vanesa Martín funde en sus composiciones el pop con las raíces musicales de su Andalucía natal. Su voz cálida y profunda ha v... (leer más)
DELANTERA MÍTICA TOUR
DONOSTIKLUBA ZIRKUITUA (leer más)
El soul-funk ha sido desde su fundación en 2004 el eje musical de esta banda bilbaín... (leer más)
ELORRIO
Jose Aguilar
EZ DA AMAIERA
Uno de los mejores 'animales' de escenario que ha dado la música en euskera, prototipo de 'frontman' capaz de conquistar al p... (leer más)
LANKU BERTSO ZERBITZUAK S.L. (leer más)
JAINKO TXIKI ETA JOSTALARI HURA (leer más)
Fechas del espectáculo
Diciembre

Domingo
Auditori Municipal de Terrassa
17:00 H
Terrassa
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad impre... (leer más)
BERRIZ ABADIÑO
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons