ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

EL POEMA DE NADAL DE L'OCT48 A TERRASSA 2018
El Poema de Nadal de l'OCT48 a Terrassa 2018
El Poema de Nadal Quim Térmens concertino, director Marta Valero mezzo-soprano Enric Arquimbau recitat El gran poeta català Josep Maria de Segarra va escriure el Poema de Nadal l'any 1931 recitant-lo ell mateix en el Palau de la Música de Barcelona. El poema va quallar en l'imaginari col·lectiu d'una manera immediata i es convertí des de llavors en un dels relats poètics més arrelats en la nostra cultura. El poeta, tot evocant els pessebres de la seva infantesa, enceta un viatge interior cap als records de quan era petit, i simagina ell mateix, tant des de fora, muntant o contemplant les figuretes del pessebre, com des de dintre, parlant amb elles i implicant-se personalment en litinerari des de lAnunciata fins al Portal de Betlem, entès com un viatge existencial. LOCT48 ens presenta una adaptació lliure daquest poema, fent reflexió sobre aspectes encara actuals, combinant lectures escollides de cada un dels seus cant per part de lactor Enric Arquimbau, fragments cantats amb la veu de Marta Valero, moments de reflexió amb els sons dels instruments de corda, i tota la música exposada ha estat encarregada a compositors de casa com són: Jordi Domènech, Aleix Puig i Jordi Cornudellas. Uns sons que reflexionen i ens obren la porta a deixar un futur millor. Cicle OCT 48 Preu 12 Orquestra  de Cambra Terrassa 48  

Probablemente te interese mucho...
Texxcoco en Sevilla (concierto GPS) El grupo canario Texxcoco actuará el próximo sábado 16 de abril en un concierto único en ... (leer más)
Presentación del disco "INFINITO"Mario Díaz presenta INFINITO en un formato acústico donde el músico se acerca a su público ... (leer más)
Entrades per al  concert de Sr. Chinarro + Ran Ran Ran  a la sala La Capsa (El Prat de Llobregat). Les entrades per al proper... (leer más)
METALMANIA - METALLICA SHOW, el mejor espectáculo enfocado a Metallica de la península pasará por DONOSTI el próximo sabado 2... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons