ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

JOSEP-MARIA BALANYÀ I RAMÓN LÓPEZ (JAZZ CONTEMPORANI) NOTA79
Josep-Maria Balanyà i Ramón López (jazz contemporani) Nota79
La música de Balanyà i López inclou la música ètnica i l'expressió avantguardista contemporània. Llibertat absoluta i innovació en mans de dues potents personalitats musicals. La ressonància de Balanyà i López en lescena de la música improvisada fa que els seus concerts desperten sempre un gran interès. La carrera del pianista barceloní resident a Brussel·les Josep-Maria Balanyà, amb més de 40 anys de treball a lescenari i 20 discs enregistrats, lha dut des de la música clàssica i el jazz fins a especialitzar-se en la improvisació, lart acústic experimental i la performance. Balanyà és també improvisador, compositor, director dorquestres dimprovisació, artista sonor i pintor. Ha estudiat a la Swiss Jazz School i a la Hochschule für Musik und Theater de Berna, ha assistit a seminaris de composició de Helmut Lachenmann, Ivan Fedele i Walter Zimmermann i a tallers dimprovisació amb Borah Bergman a Nova York. El seu catàleg comprèn més de 140 obres. En els llindars entre la música i la performance ha dut a terme les seves accions més imaginatives, com el recital en la foscor absoluta a la Sendesaal de Bremen o el concert per a les campanes de la catedral de Trèveris (Alemanya). Els seus treballs com a pianista solista combinen el so pur de linstrument amb tècniques de piano preparat o manipulat. Ha tocat amb Hans Koch, Joachim Kühn, Franz Hautzinger i molts daltres. Els concerts de Balanyà són rituals enèrgics hom diria que toca el piano amb tot el cos on es percep la presencia de la música feta matèria. El bateria, percussionista i compositor Ramón López, nascut a Alacant va començar a tocar als anys 70. El 1980, un concert de Max Roach en solitari va canviar fonamentalment la seva comprensió de la música. El 1985 va traslladar-se a París, des don es va introduïr en el camp de lescena francesa experimental. Al mateix temps sinteressa per la música india i estudia tabla durant molts anys a França i a lIndia. De 1994 a 2001 ensenya tabla al Conservatori de Paris CNSMDP, junt amb Patrick Moutal. De 1997 a 2000 treballa a lOrchestre National de Jazz. López ha tocat amb músics Andrew Cyrille, Sonny Fortune, Barry Guy, Daniel Humair, Joachim Kühn, Joelle Leandre, George Lewis, Roscoe Mitchell, Michel Portal, Enrico Rava, Louis Sclavis, Archie Shepp, John Surman, Mal Waldron, Christine Wodrascka i altres notables músics de jazz contemporani, actuant en concerts i festivals al voltant de món. Ha gravat un centenar d'àlbums i actualment és un dels músics europeus més respectats en l'àmbit del jazz contemporani i la música improvisada. El govern francès el va nomenar "Chevalier of the Order of Arts and Letters" el 2008.   Obrim portes: 21h Concert: 21:30h   Entrades: 7/10

Probablemente te interese mucho...
UHINAK
Desde 1989, su repertorio lo presiden bases y guitarras tendentes al metal, empeño melódico en las voces y textos en euskera,... (leer más)
MEGARA en concierto el próximo 16 de Noviembre en la sala AGUERE CULTURAL.El fucsia nos invade para megarizarnos por primera ... (leer más)
Nunatak en Almería Gira "El tiempo de los valientes" Nunatak pasará por Almería el próximo 9 de Noviembre. El concierto será ... (leer más)
Fechas del espectáculo
Enero

Jueves
Sala Nota 79
20:30 H
Barcelona
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons