ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

EL BALL DE TORRENT
El ball de Torrent
Alimara ha interpretat El Ball de Torrent tot capbuçant-se en la vena més oculta d'aquesta manifestació tradicional valenciana, pròpia del nostre cicle carnestolenc, fins retrobar allò que s'amagava davall de la disfressa i del despropòsit: la subversió de l'ordre establert. Perquè el protagonista absolut del Ball de Torrent és el poble, els personatges més populars de la col·lectivitat: una gallinera fa de virreina, el virrei és un sabater, un llaurador serà l'alcalde i fins i tot el retor pot ser representat pel femater del poble. D'ací la disfressa, la simulació, l'engany, la burla i la subversió. Ningú no és allò que sembla ser: l'home no sempre hoés, el ric molt menys i les autoritats no mai. Tots els estaments dominants són dominats, subvertits, almenys per unes hores: el poble"juga"a la llibertat.
Aquesta representació de El Ball de Torrent al Teatre Principal de València, que homenatjarà la figura de Salvador Mercado, membre fundador del Grup de Danses Alimara i gran recuperador de les danses populars valencianes, comptarà amb la participació d'un cos de ball de 60 balladores i balladors i una rondalla d'onze músics, i la col·laboració especial de cantadores i cantadors com Patxi Ferrer, Xavi de Bétera, Josep Aparicio"Apa"i Pep Gimeno Botifarra entre d'altres.

Probablemente te interese mucho...
ROCÍO SEGURA
Aún resuenan en las calles de Almería ecos de saetas entonadas con febril devoción por esta cantaora paya y bien larga que ga... (leer más)
  EL POT PETIT EN CONCERT...AL TEATRE!   A la Jana i en Pau els encanta viure mil i una aventures acompanyats de la seva deli... (leer más)
 VI Encuentro internacional de Tango. Cine: "Amar amando" y Microconcierto: Juan Esteban Guacci (piano), el viernes 15 de mar... (leer más)
Fechas del espectáculo
Diciembre
Sábado
Teatre Principal de Valencia
20:00 H
Valencia
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Conferencia de Daniel Habif en MadridEl conferencista Daniel Habif pasará por Madrid en el Teatro Nuevo Apolo el próximo 4 de julio de 2019 a las 20:00 horas.No te pierdas la conferenci... (leer más)
Viajes
¿Por qué contratar un Free Tour si vienes a Toledo? Sólo tienes que pasear por las principales ciudades de España y Europa (como Toledo) para encontrarte, en sus plazas principales o at... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons