ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

MÚSICA

#CONCERTÀSVOZES, L'EUFÒRIA (4ª EDICIÓ)
#ConcertàsVOZES, L'Eufòria (4ª edició)
  VOZES és una escola de vida, un projecte músic-social per a més de 570 infants i adolescents de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu. VOZES, present des de 2004 a Barcelona, és un projecte social que treballa per la integració i la cohesió de nens i adolescents en zones poc afavorides mitjançant la formació musical. Inspirat en el sistema nacional dorquestres i cors infantils i juvenils de Veneçuela, el projecte VOZES està liderat per Pablo González, alumne avantatjat daquest sistema. VOZES ofereix accés a la formació musical i als instruments de forma gratuïta a nens a partir de 4 anys i sense límit dedat a través de 14 centres (Espais VOZES) entre escoles públiques, instituts, centres cívics i espais joves a Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu.  El #ConcertàsVOZES és el concert de l'any per a VOZES. Un concert que cumpleix la seva 4ª edició aquest any, i s'organitza amb l'objectiu de recaptar fons per ajudar a garantir l'estabilitat del projecte. El proper 17 de novembre lAuditori FORUM CCIB tornarà a vestir-se democions amb les veus i la música de més de 200 infants i joves músics de lEix del Besòs, dels districtes de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu, barris menys afavorits de Barcelona que formen part de les Orquestres i les corals de VOZES.  La quarta edició del #ConcertàsVOZES comptarà amb la col·laboració del jove músic i compositor Alfred Garcia que participarà amb quatre temes junt amb lOrquestra Simfònica i la Coral Infantil VOZES, que acompanyaran a aquests joves músics en una actuació en la que ens demostraran la capacitat de la música per canviar vides.   Ticketea colabora asumiendo el 100% de los gastos de gestión

Probablemente te interese mucho...
Crystal Fighters en BarcelonaNo te pierdas el concierto de Crystal Fighters en Barcelona, el próximo miércoles, 13 de marzo d... (leer más)
Tras 11 años de andadura Autumn Comets decide hacer un alto en el camino de forma indefinida y se despide en casa y por todo ... (leer más)
HARIAK HAUTSIZ
La voz de Garoa Eizagirre suena al frente de este proyecto musical, integrado por varios amigos-músicos de Mutriku (Gipuzkoa)... (leer más)
The Cat Empire en La Riviera No te pierdas el concierto de The Cat Empire el viernes 24 de noviembre de 2018 a partir de las ... (leer más)
Tangerine Flavour en Barcelona, No Hard Feelings Tour 2019, es un concierto que tiene lugar el 30/03/2019 a las 22:00 en Slow... (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons