ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

FAMILIAR

TRENCANOUS
Trencanous

Som-hi Dansa presenta una versió moderna i teatral del ballet del El Trencanous que combina dansa clàssica amb dansa jazz. Un espectacle de dansa, narrat en veu en off, on sexplica lorigen de la llegenda del Trencanous.

Tothom coneix el Ballet del trencanous, però poca gent coneix la llegenda. En aquest espectacle descobrirem perquè, fa molts i molts anys en el país de Nuremberg, un noi anomenat Daniel es converteix en un ninot de fusta anomenat Trencanous i queda limitat a trencar nous amb la boca tota la seva vida.

Explicarem amb música i dansa la llegenda daquest personatge tan i tan conegut, que Clara rep com a regal de Nadal del seu tiet Drosselmeier, molts anys després dhaver-se convertit en ninot. Veurem com Clara ajudarà al Trencanous a vèncer lexèrcit de rates i trencarà lencanteri tornant així a la seva forma humana. A partir daquí gaudirem dun viatge màgic que emprendran cap al país del sucre, guiats per la fada de la nit.


Probablemente te interese mucho...
Som-hi Dansa presenta una versió moderna i teatral del ballet del El Trencanous que combina dansa clàssica amb dansa jazz. Un... (leer más)
GLUGLU PRODUCCIONES
DRAMAGIA ESPECTACULOS (leer más)
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons