ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

FAMILIAR

 
KÀTIA, A L'ESPAI MARAGALL GAVÀ
Kàtia, a l'espai Maragall Gavà

Kàtia

Teatre Nu (Ka Teatre)

SINOPSI

La Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, laventura de la seva vida que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el que busca? Kàtia és un espectacle de teatre visual que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

Kàtia ens parla de voler saber, de la necessitat de trobar els nostres orígens, de la voluntat de recordar i entendre don venim. És la història duna mare i una lla, que emprenen un viatge per mirar de respondre les preguntes que es planteja la petita. Aquest espectacle parla de ladopció, dels interrogants que desperta, dels neguits que motiva, i ho fa a través duna història plena de joc i aventura a la recerca dun objecte ben quotidià: una foto.


Web: teatrenu.com

Preu: 6 socis La Xarxa / 8 € no socis i adults.

Gènere: Teatre

Edat: +4

Idioma: Cat

 


Probablemente te interese mucho...
Fechas del espectáculo
Noviembre

Domingo
Espai Maragall Centre d Arts Escèniques de Gavà
12:00 H
Gavà
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons