ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

FAMILIAR

 
EL COLECCIONISTA DE PORS, A L'ESPAI MARAGLL GAVÀ
El coleccionista de pors, a l'espai Maragll Gavà

El coleccionista de pors

LEstenedor Teatre

 

SINOPSI

 

El protagonista, en Dani Vidal, és col·leccionista de pors i les guarda des de ben petit. Ara les té ben endreçades en capses, bosses o gàbies, ja que a cada por li pertoca un recipient diferent. Hi ha pors que ja estan seques i no li fan cap mal. Daltres encara es belluguen de tant en tant i algunes, fins i tot, no es deixen atrapar. Per sort, cada cop són més les que estan tancades i quietes als seus recipients. En Dani es presentarà, ens ensenyarà la seva col·lecció de pors i ens explicarà, en una mena de viatge en el temps, les pors que tenia de menut. Recorrerem amb ell els racons de casa seva en els quals trobarem i experimentarem les pors que shi amagaven i que encara shi amaguen.

 

A continuació repetirem el recorregut, però aquesta vegada acompanyats de lEmili, el pare del Dani, qui ens ensenyarà les solucions que va pensar per a les pors del seu fill. Quin és el seu remei? Fer una nova visita a cada racó de la casa i tocar, mirar i descobrir la veritat de cada una de les pors descobrint que per a totes existeix una explicació absolutament lògica.

 


 

Web: estenedor.com

 

Preu: 6 socis La Xarxa / 8 € no socis i adults.

 

Gènere: Teatre

 

Edat: +6 anys

 

Durada: 60

 

Idioma: Cat

 

 

 


Probablemente te interese mucho...
Fechas del espectáculo
Octubre

Domingo
Espai Maragall Centre d Arts Escèniques de Gavà
12:00 H
Gavà
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons