ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

CCCB-ESTACIÓ BETA. CRIPTOGRAFIA QUÀNTICA
CCCB-Estació Beta. Criptografia quàntica
CCCB - Criptografia. Latzar des dels fonaments de la teoria quàntica a la tecnologia En aquesta presentació descobrirem com l'atzar de la física quàntica ens permet tenir un recurs important per a la seguretat en les comunicacions. Un dels aspectes sorprenents de la física quàntica és que els resultats de les mesures són aleatoris i no es poden preveure, doncs la realitat on vivim és intrínsecament dominada per latzar. Aquest fet va totalment contra de la nostra intuïció i del pensament determinista i no va ser acceptat fàcilment tampoc per part dels primers científics que van posar la base daquesta teoria. Tot i això, és possible demostrar amb una sèrie dexperiments (tests de Bell) que hem de superar la nostra intuïció, abandonar el determinisme i acceptar laleatorietat proposta per la teoria quàntica.Antonio Acín introdueix els tests de Bell i els problemes filosòfics que resolen, a més dexplicar com aquests poden ser un recurs important per augmentar la seguretat de les comunicacions.Carlos Abellán parlarà de la importància i de les aplicacions dels nombres aleatoris en la criptografia, i del dispositiu QuSide generador de nombres aleatoris gràcies a la física quàntica. A càrrec dAntonio Acín i Carlos Abellán, investigadors de lICFO Amb la col·laboració de: ICFO. Institut de Ciències Fotòniques i de QuSide Informació pràctica: Cal inscripció prèvia i portar el tiquet.

Probablemente te interese mucho...
VALENCIA
  Taller de orfebrería  Engranajes Culturales en colaboración con Orfebrería Seco ha diseñado una visita taller familiar dond... (leer más)
Hablaremos con usted acerca de la moneda digital, electrónica o virtual, llámelo como desee, pero conocerá las monedas que se... (leer más)
"EL SECRETO DEL FUEGO: Reflexiones sobre el fenómeno musical I y II" Charlas sobre la música dirigidas al público profesional... (leer más)
Fechas del espectáculo
Junio
Martes
CCCB
16:30 H
Barcelona
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons