ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

CINE

XCENTRIC-CHRIS GALLAGHER. UNDIVIDED ATTENTION
Xcentric-Chris Gallagher. Undivided Attention
Chris Gallagher. Undivided Attention El llargmetratge del canadenc Chris Gallagher evoca lexperiència del viatge iniciàtic en forma de tractat metacinematogràfic. Estructurat com una sèrie de seqüències autònomes, el film gravita al voltant dun pla recurrent: una dona i un home desquenes, circulant dins dun cotxe descapotable. La pel·lícula, plantejada com una road movie abstracta, enregistra el paisatge urbà i rural del Canadà a través de plantejaments fílmics enginyosos que acaben sent una reflexió sobre el rerefons il·lusionista del mitjà. Documentacions desorientadores i posades en escena minimalistes demostren el poder de la imatge fílmica per articular exemples teòrics. També revelen una altra finalitat tant o més significativa: la recerca de la bellesa. Suggerir la capacitat observadora de la càmera cinematogràfica i el valor cognitiu del muntatge són trets distintius dun film que celebra la representació del moviment analitzant la rellevància de la temporalitat. El desafiament de la gravetat i la tendència a la circularitat són recursos estilístics presents. Aquestes perspectives fílmiques intricades assenyalen la influència de les constriccions del cinema estructural, però fugen del formalisme per vehicular una narració calidoscòpica on la presència de la parella automobilística pauta el conjunt de situacions. Undivided Attention, Chris Gallagher, 1987, 16mm, 107min Per a més informació i següents sessions, veure el web d'Xcèntric, clicant aquí Informació pràctica: Preu per sessió: 4 / Preu reduït: 3 per a menors de 25 anys, Carnet Jove, jubilats, família nombrosa i família monoparental. Abonament 5 sessions: 15/ preu reduït: 12 (venda a taquilles) Gratuït: Amic del CCCB, jubilat amb Targeta Rosa, aturat, carnet Docent de la Generalitat, Targeta de la discapacitat. Per a les entrades gratuïtes i els abonaments, cal passar per taquilles del CCCB  

Probablemente te interese mucho...
ALCINE VR: VIAJE AL CENTRO DEL MULTIVERSO - Campfire Creepers Disfruta de la película  Campfire Creepers, el próximo martes 1... (leer más)
ALCINE VR: VIAJE AL CENTRO DEL MULTIVERSO - Lost in time Disfruta de la película Lost in time, el próximo sábado 17 de noviem... (leer más)
Fechas del espectáculo
Febrero

Jueves
CCCB
17:30 H
Barcelona
mostrar mapa
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons