ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

CINE

 
DOCUMENTAL LABYRINTH
Documental Labyrinth

Dimercres 28/03

Documental "Labyrinth"

Cinema Esbarjo

18:00h - 2 €

 

 

COM L'AIRE QUE RESPIRO

 

Documental 2009 Color | Durada: 88 '

Pel·lícula grega, dirigida per Giorgos Zervas

Premi Millor Director al Festival de Halkida.

 

A iniciativa de Ross Daly, 500 artistes de tot el món es reuneixen i toquen música cada estiu a Houdetsi, Creta. Per què fan el viatge? Què es troben a lilla? Què fa que sacostin uns als altres?

 

Cada any, des de finals de juny fins a finals d'agost, el poble de Houdetsi acull més de 500 músics, molts d'ells autèntics representants de la música tradicional del seu país. El documental presenta entrevistes amb aquests músics, enregistraments dassajos i concerts, presentacions dinstruments musicals tradicionals, instantànies de la vida quotidiana i entrevistes amb els residents locals, entre daltres sorpreses.

 

Tenim al davant un documental dinterès musicològic i antropològic que copsa la impressionant associació  de diferents tradicions musicals de la Mediterrània, els Balcans, Àfrica i Àsia. Un documental cuinat a foc lent, realitzat en els darrers set anys al poble de Houdetsi (Creta).


Probablemente te interese mucho...
DFG-GFA
Elías Querejeta Zine-Eskola presenta sus nuevas instalaciones y abre el periodo de admisión en sus tres postgrados (leer más)
SANTURTZI
SANTURTZI
BASAURI
Calendario de eventos Kmon
Viajes
El tour de la Segunda Guerra Mundial, o Gran Guerra Patria como es conocida por los rusos, se presenta como una actividad imprescindible para conocer la historia de este país. La gran p... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons