ENTRADAS GRATIS | Consigue aquí invitaciones para tus conciertos favoritos. Sólo con tu email                  Recibe en tu email las mejores propuestas de los mejores escenarios

CINE

DOCUMENTAL LABYRINTH
Documental Labyrinth

Dimercres 28/03

Documental "Labyrinth"

Cinema Esbarjo

18:00h - 2 €

 

 

COM L'AIRE QUE RESPIRO

 

Documental 2009 Color | Durada: 88 '

Pel·lícula grega, dirigida per Giorgos Zervas

Premi Millor Director al Festival de Halkida.

 

A iniciativa de Ross Daly, 500 artistes de tot el món es reuneixen i toquen música cada estiu a Houdetsi, Creta. Per què fan el viatge? Què es troben a lilla? Què fa que sacostin uns als altres?

 

Cada any, des de finals de juny fins a finals d'agost, el poble de Houdetsi acull més de 500 músics, molts d'ells autèntics representants de la música tradicional del seu país. El documental presenta entrevistes amb aquests músics, enregistraments dassajos i concerts, presentacions dinstruments musicals tradicionals, instantànies de la vida quotidiana i entrevistes amb els residents locals, entre daltres sorpreses.

 

Tenim al davant un documental dinterès musicològic i antropològic que copsa la impressionant associació  de diferents tradicions musicals de la Mediterrània, els Balcans, Àfrica i Àsia. Un documental cuinat a foc lent, realitzat en els darrers set anys al poble de Houdetsi (Creta).


Probablemente te interese mucho...
Calendario de eventos Kmon
Gastronomía
Viajes
Mediante este tour, los visitantes tienen el privilegio de pasear alrededor de las antiguas haciendas de los zares en Moscú. Gracias a las explicaciones de un guía de habla hispana, dur... (leer más)
© Gestor de contenidos Gestor de contenidos HagaClic

Kmon

Licencia de Creative Commons
Esta obra está bajo una licencia de Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 4.0 Internacional de Creative Commons